Kézdivásárhely Infó Centrum

» A Cimbora márciusi száma

A Cimbora márciusi száma - Most már állandóanszerelmes vagyok. Mintha mindjártfelelni kellene, úgy izgulok. Legjobb,ha sétálni megyek és csak későn érek haza.Ilyenkor nem idegesít, ha anyunak vagyapunak van igaza...  - indítja versét László Noémi, és ha tovább is szeretnétek olvasni a kamasz-főhős vívódásati, megtehetitek a Cimbora legfrisebb, márciusi számát fellapozva. A Cimbirodalomban még Vári Attila A háromfenekű sárkány című meséjét olvashatjátok, Csillag István humoros illusztrációival.Kézfogás az irodalommal rovatban ezúttal Kosztolányi Dezsőről és Szabó Lőrincről értekezik a rovatveztő Szonda Szabolcs, Gyermekversek növényvilága című rovat e havi írásában Végh Balázs Béla Szilágyi Domokos Két ibolya-vers-ét elemzi.A Cimbora márciusi számából sem hiányoznak a megszokott rovatok: Keszeg Vilmos Égi csodákat vesz számba, Vetró Bodoni Barnabás a Szín-térre ezúttal Anne Geddes fotográfust invitálta. Kónya Éva Barangolójában veszélyeztetett madarakat mutat be. Cimboráink kérésére Szántai János a Twilight című filmről értekezik a Hogyan nézzünk filmet rovatban, és az örökös kedvenc, a neveletlen kisördög - Cimbi -naplója sem hiányzik a Kíváncsi diákok lapja legújabb számából.www.cimbora.net

Most már állandóan
szerelmes vagyok. Mintha mindjárt
felelni kellene, úgy izgulok. Legjobb,
ha sétálni megyek és csak későn érek haza.
Ilyenkor nem idegesít, ha anyunak vagy
apunak van igaza...  - indítja versét László Noémi, és ha tovább is szeretnétek olvasni a kamasz-főhős vívódásati, megtehetitek a Cimbora legfrisebb, márciusi számát fellapozva. A Cimbirodalomban még Vári Attila A háromfenekű sárkány című meséjét olvashatjátok, Csillag István humoros illusztrációival.
Kézfogás az irodalommal rovatban ezúttal Kosztolányi Dezsőről és Szabó Lőrincről értekezik a rovatveztő Szonda Szabolcs, Gyermekversek növényvilága című rovat e havi írásában Végh Balázs Béla Szilágyi Domokos Két ibolya-vers-ét elemzi.
A Cimbora márciusi számából sem hiányoznak a megszokott rovatok: Keszeg Vilmos Égi csodákat vesz számba, Vetró Bodoni Barnabás a Szín-térre ezúttal Anne Geddes fotográfust invitálta. Kónya Éva Barangolójában veszélyeztetett madarakat mutat be. Cimboráink kérésére Szántai János a Twilight című filmről értekezik a Hogyan nézzünk filmet rovatban, és az örökös kedvenc, a neveletlen kisördög - Cimbi -naplója sem hiányzik a Kíváncsi diákok lapja legújabb számából.
www.cimbora.net

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!