Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» A Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő felszerelés átadása

A Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő felszerelés átadása - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala felhívja a sajtóképviselők figyelmét, hogy 2011. szeptember 22-én, csütörtökön a Vigadó Művelődési Ház földszinti termében, 12.00 órai kezdettel kerül sor a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszerelés, hivatalos átadására.Az eseményen részt vesznek Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, Ferencz Attila, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója, valamint a csíkszeredai Gerkon Kft. képviselői.FrissSajtóközlemény - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatal2011. szeptember 22.Átadták a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszereléstÜnnepélyes keretek között adták át, a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszerelést.  Rácz Károly polgármester beszédében megfogalmazta, hogy ehhez hasonló fűtési technológiák beszerelését szorgalmazza a Gábor Áron Műszaki oktatási központ, valamint a kézdivásárhelyi kórház és a polgármesteri hivatal épületébe, mivel a hőszivattyú, amely zöldenergianak minősül, környezetbarát és energiatakarékosabb fűtési megoldás, amellyel fűteni, hűteni, melegvizet lehet előállítani. Ezt követően Bartha János, a kézdivsásárhelyi polgármesteri hivatal, városrendészeti iroda munkatársa részletesen beszámolt a fűtési rendszer teljes műszaki teljesítményéről. Felhívta a figyelmet, hogy az említett technológia működését négy olyan hőszivattyú működteti, amely által külön-külön négy szabályozási zónát üzemeltet. Ennek legnagyobb haszna az energiatakarékosság, mivel kiküszöböli a hagyományos fűtési rendszerek energiaveszeteségét. A másik jellegzetessége a zöldenergiát alkalmazó technikai egységnek, az hogy -17 fokig hatékony. Az alacsonyabb hőmérsékletek esetében, pedig közvetlenül át lehet kapcsolni a hagyományos gázfűtésre egy egyszerű automatizált hőcserén keresztül. A Gerkon Kft. képviselői közül jelen voltak Kozma István, Mandel Zsolt és Marosi Béla, akik a munkálatok minőségi kivitelezését biztosították. A cég ügyvezetője megköszönte Rácz Károly polgármesternek és az önkormányzat munkatársainak, hogy biztosították a megfelelő munkakörülményeket, amelyek zökkenőmentesen lehetővé tették a munkálatok optimális befejezését és a pályázati kiírásnak megfelelő átadási ütemtervet. Az energiaközpont megtekintését követően Rácz Károly polgármester és Ferencz Attila, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója, körbevezette a jelenlevőket és a média képviselőit a kultúrális intézményben, bemutatva a teljes felújítási munkálatok eredményeit. Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere ezúttal is köszönetét fejezi ki, úgy a városrendészet, mint a pályázati iroda munkatársainak a minőségi munkálatok biztosításáért és kivitelezéséért.Szabó Katalin sajtóreferensKézdivásárhely Polgármesteri Hivatal2011. szeptember 22.

Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala felhívja a sajtóképviselők figyelmét, hogy 2011. szeptember 22-én, csütörtökön a Vigadó Művelődési Ház földszinti termében, 12.00 órai kezdettel kerül sor a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszerelés, hivatalos átadására.

Az eseményen részt vesznek Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, Ferencz Attila, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója, valamint a csíkszeredai Gerkon Kft. képviselői.

Friss
Sajtóközlemény - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatal
2011. szeptember 22.

Átadták a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszerelést

Ünnepélyes keretek között adták át, a Vigadó Művelődési Ház energetikai hatékonyságát növelő technikai felszerelést. 
Rácz Károly polgármester beszédében megfogalmazta, hogy ehhez hasonló fűtési technológiák beszerelését szorgalmazza a Gábor Áron Műszaki oktatási központ, valamint a kézdivásárhelyi kórház és a polgármesteri hivatal épületébe, mivel a hőszivattyú, amely zöldenergianak minősül, környezetbarát és energiatakarékosabb fűtési megoldás, amellyel fűteni, hűteni, melegvizet lehet előállítani.

Ezt követően Bartha János, a kézdivsásárhelyi polgármesteri hivatal, városrendészeti iroda munkatársa részletesen beszámolt a fűtési rendszer teljes műszaki teljesítményéről. Felhívta a figyelmet, hogy az említett technológia működését négy olyan hőszivattyú működteti, amely által külön-külön négy szabályozási zónát üzemeltet. Ennek legnagyobb haszna az energiatakarékosság, mivel kiküszöböli a hagyományos fűtési rendszerek energiaveszeteségét. A másik jellegzetessége a zöldenergiát alkalmazó technikai egységnek, az hogy -17 fokig hatékony. Az alacsonyabb hőmérsékletek esetében, pedig közvetlenül át lehet kapcsolni a hagyományos gázfűtésre egy egyszerű automatizált hőcserén keresztül. A Gerkon Kft. képviselői közül jelen voltak Kozma István, Mandel Zsolt és Marosi Béla, akik a munkálatok minőségi kivitelezését biztosították.
A cég ügyvezetője megköszönte Rácz Károly polgármesternek és az önkormányzat munkatársainak, hogy biztosították a megfelelő munkakörülményeket, amelyek zökkenőmentesen lehetővé tették a munkálatok optimális befejezését és a pályázati kiírásnak megfelelő átadási ütemtervet.

Az energiaközpont megtekintését követően Rácz Károly polgármester és Ferencz Attila, a Vigadó Művelődési Ház igazgatója, körbevezette a jelenlevőket és a média képviselőit a kultúrális intézményben, bemutatva a teljes felújítási munkálatok eredményeit.

Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere ezúttal is köszönetét fejezi ki, úgy a városrendészet, mint a pályázati iroda munkatársainak a minőségi munkálatok biztosításáért és kivitelezéséért.

Szabó Katalin sajtóreferens
Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatal
2011. szeptember 22.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!