Zöld Nap Egyesület

» A Zöld Nap Egyesület képeslapkészítő pályázatának kiértékelése

A Zöld Nap Egyesület képeslapkészítő pályázatának kiértékelése - A Zöld Nap Egyesület képeslapküldő szolgálatot indított a honlapján. A pályázat célja az volt, hogy a felhasználók számára minél több képeslapot gyűjtsünk össze. Azoknak a pályázóknak a munkái, akiket megfelelőnek találtunk hosszú ideig megtalálhatóak és újra és újra elküldhetőek lesznek a honlapunkról.Sajnos a beérkezett munkák nagy része nem alkalmas erre, viszont sok pályamunkát 'be lehet fejezni', a továbbiakban javaslatokat tettem erre. Úgy gondolom, hogy ha a pályázó befejezi a képeslapot akkor az bekerülhet a képeslapküldő rendszerbe, de az a jelenlegi verseny eredményeit nem befolyásolja. Most azok a munkákat díjaztam én, amelyek beküldéskor megfeleltek a képeslap kritériumainak. Általános hibaként elmondanám azt, hogy a beküldött munkák nem képeslapok, vagyis a jól és szépen elkészített fotókról hiányoznak az üzenetek, kiemelten a 'zöld' üzenetek. A másik szomorú és általános hiba a helyesírási hibák jelenléte.A pályamunkákat értékelte és díjazta egy háromtagú zsűri: Györgyjakab Boróka, képzőművész, Bíró Levente, a Zöld Nap Egyesület alelnöke, Szabó Krisztina, képzőművészA továbbiakban olvasható kiértékeléseket Szabó Krisztina írta:Nyertesek névsora:I. díjazott: Pethő TasII. díjazott: Szabó KatalinKözönségdíjazott: Domokos Kinga - Zsuzsanna A beérkezett fotókat megnézheti a Zöld Nap egyesület oldalán a ide tartozó galériában.

A Zöld Nap Egyesület képeslapküldő szolgálatot indított a honlapján. A pályázat célja az volt, hogy a felhasználók számára minél több képeslapot gyűjtsünk össze. Azoknak a pályázóknak a munkái, akiket megfelelőnek találtunk hosszú ideig megtalálhatóak és újra és újra elküldhetőek lesznek a honlapunkról.

Sajnos a beérkezett munkák nagy része nem alkalmas erre, viszont sok pályamunkát "be lehet fejezni", a továbbiakban javaslatokat tettem erre. Úgy gondolom, hogy ha a pályázó befejezi a képeslapot akkor az bekerülhet a képeslapküldő rendszerbe, de az a jelenlegi verseny eredményeit nem befolyásolja. Most azok a munkákat díjaztam én, amelyek beküldéskor megfeleltek a képeslap kritériumainak. Általános hibaként elmondanám azt, hogy a beküldött munkák nem képeslapok, vagyis a jól és szépen elkészített fotókról hiányoznak az üzenetek, kiemelten a "zöld" üzenetek. A másik szomorú és általános hiba a helyesírási hibák jelenléte.

A pályamunkákat értékelte és díjazta egy háromtagú zsűri: Györgyjakab Boróka, képzőművész, Bíró Levente, a Zöld Nap Egyesület alelnöke, Szabó Krisztina, képzőművész

A továbbiakban olvasható kiértékeléseket Szabó Krisztina írta:

Nyertesek névsora:
I. díjazott: Pethő Tas
II. díjazott: Szabó Katalin
Közönségdíjazott: Domokos Kinga - Zsuzsanna

A beérkezett fotókat megnézheti a Zöld Nap egyesület oldalán a ide tartozó galériában.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!