Zöld Nap Egyesület

» A Zöld Nap Egyesületet 1 éves születésnapja - beszámoló

A Zöld Nap Egyesületet 1 éves születésnapja - beszámoló - Egy esztendeje, 2009. augusztus elején Kézdivásárhelyen, egy pár fiatal értelmiségi megalapította a Zöld Nap Egyesületet (ZNE).2010 augusztus 6-án tartotta az egyesület első születésnapját a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében.Az egy órás sajtótájékoztatón több mint egy tucat ember vett részt. A sajtó részéről jelen volt a Profi Rádió, a Székely Hirmondó, a Székely Újság és a Transindex szerkesztője is. Működésük első évfordulóján több mint hetven eseményt tudhatnak maguk mögött. A jelenlévők Ráduly Attila (ZNE elnök) vetített képes bemutatója által betekintést nyerhettek az egyesület eddig elért eredményeiről és a jövőbeni tervekről is hallhattak egy pár fontos információt. A rendezvényt színvonalasabbá tette Porczel Beáta (ZNE önkéntese)szavalása és Fejér Ameli Lilla (ZNE önkéntese)éneklése.Bemutatásra került az egy év munkájából készült szórólap amit elektronikusan az egyesület portáljáról lehet letölteni.Az ünnepségen készült fotók, az eseményről bővebb információk megtalálhatók a zoldnap.info oldalán.

Egy esztendeje, 2009. augusztus elején Kézdivásárhelyen, egy pár fiatal értelmiségi megalapította a Zöld Nap Egyesületet (ZNE).
2010 augusztus 6-án tartotta az egyesület első születésnapját a kézdivásárhelyi Vigadó kistermében.
Az egy órás sajtótájékoztatón több mint egy tucat ember vett részt. A sajtó részéről jelen volt a Profi Rádió, a Székely Hirmondó, a Székely Újság és a Transindex szerkesztője is. Működésük első évfordulóján több mint hetven eseményt tudhatnak maguk mögött. A jelenlévők Ráduly Attila (ZNE elnök) vetített képes bemutatója által betekintést nyerhettek az egyesület eddig elért eredményeiről és a jövőbeni tervekről is hallhattak egy pár fontos információt. A rendezvényt színvonalasabbá tette Porczel Beáta (ZNE önkéntese)szavalása és Fejér Ameli Lilla (ZNE önkéntese)éneklése.
Bemutatásra került az egy év munkájából készült szórólap amit elektronikusan az egyesület portáljáról lehet letölteni.

Az ünnepségen készült fotók, az eseményről bővebb információk megtalálhatók a zoldnap.info oldalán.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!