Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» A Zöld Nap Egyesület a legvidámabb asztal különdíját nyerte el.

A Zöld Nap Egyesület a legvidámabb asztal különdíját nyerte el. - 2010 augusztus 28-án az ASIMCOV I. pityókafesztivált szervezett Kézdivásárhelyen. A fesztiválra 23 csapat nevezett be, melyből három csapat kézdivásárhelyi volt (Zöld Nap Egyesület, Nők Egylete, 100+).Összességében több száz háromszéki látogatott el a rendezvényre. A zsűri első díját a sepsiszentgyörgyi Tribel FF csapat kapta. A második helyezett pedig a kézdivásárhelyi Nők Egyesülete lett.Egyesületünk a legvidámabb asztal kategóriájú különdíjjal térhetett haza. A csapatok közül tőlünk került ki a legfiatalabb versenyző a hatolykai Fejér Lilla (15 éves) személyében. A kinálatunk egyik fontos alapanyaga a rókagomba és a hatolykai ásványvíz volt. Borvízből főztük a krumplitokányt is. Orbán Balázs a Székelyföld leírásában írta, hogy Hatolyka 'annyira gazdag ásványvíz forrásokban, hogy a faluban, sőt határain is bajosan lehet édesvizet találni'.Figyeltünk arra is, hogy az egyesületünk arculata minél jobban kifejezhető legyen, ennek apropóján választottuk a napraforgós díszítést és a napelemmel működő játékot.Bővebben a zoldnap.info-n.

2010 augusztus 28-án az ASIMCOV I. pityókafesztivált szervezett Kézdivásárhelyen. A fesztiválra 23 csapat nevezett be, melyből három csapat kézdivásárhelyi volt (Zöld Nap Egyesület, Nők Egylete, 100+).

Összességében több száz háromszéki látogatott el a rendezvényre. A zsűri első díját a sepsiszentgyörgyi Tribel FF csapat kapta. A második helyezett pedig a kézdivásárhelyi Nők Egyesülete lett.

Egyesületünk a legvidámabb asztal kategóriájú különdíjjal térhetett haza. A csapatok közül tőlünk került ki a legfiatalabb versenyző a hatolykai Fejér Lilla (15 éves) személyében. A kinálatunk egyik fontos alapanyaga a rókagomba és a hatolykai ásványvíz volt. Borvízből főztük a krumplitokányt is. Orbán Balázs a Székelyföld leírásában írta, hogy Hatolyka "annyira gazdag ásványvíz forrásokban, hogy a faluban, sőt határain is bajosan lehet édesvizet találni".
Figyeltünk arra is, hogy az egyesületünk arculata minél jobban kifejezhető legyen, ennek apropóján választottuk a napraforgós díszítést és a napelemmel működő játékot.

Bővebben a zoldnap.info-n.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!