Hogyan tudnád támogatni az oktatásban, foglalkoztatásban vagy képzésben nem részesülő személyeket (NEETs)? Nem tudod? Nos, ez a máltai képzés ennek a kérdésnek a különböző aspektusait igyekszik körbejárni. A máltai Marsaxlokk-ban, 2024. június 06. és 2024. június 14. között az „Advancing Competencies for Training and Inclusion of NEET’s through Youth Work„ című képzésre keresünk résztvevőket!
A program Erasmus+ forrásból valósul meg. Kik jelentkezhettek? Legyél 18 éves vagy annál idősebb, korhatár nélkül. Aktív társadalmi szerepvállalásod vagy érdeklődésed legyen a NEETs-ek iránt.
Valamilyen háttérrel/érdeklődéssel rendelkezzél az önkéntesség, az ifjúsági munkások, a nem kormányzati szervezetek tisztviselői iránt. A nemzetközi projektben való első résztvevőket is nagyon szívesen fogadjuk. Folyékonyan tudj angolul kommunikálni Málta gyönyörű környezetben fekszik, lenyűgöző számú építészeti és művészeti remekművel. Az utazást és a teljes ellátást az Erasmus+ finanszírozza! Jelentkezési határidő május 10, a szabad helyek függvényében.
További információkért fordulj hozzánk az office@zoldnap.info címen vagy a 0766.611066 telefonszámon. Mindenképpen használd ki te is a lehetőséget és töltsd el a nyár első napjait Málta szépséges tájain.
Jelentkezz minél előbb, hogy Te is mehess!!