Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Afro Samurai a filmklubban

Afro Samurai a filmklubban - Március 31.-én 19 órától a Filmklubban, az 'Afro Samurai' címû, 2007-es amerikai-japán animációs sorozat kerül vászonra Takashi Okazaki alkotása.Egy futurisztikus, mégis feudális Japánban járunk, ahol megismerkedhetünk főszereplőnkkel, Afro-val, aki a hajáról kapta a nevét. Már rögtön az anime elején vérontással szembesülünk, ahol Afro apukájával, a Föld Első Számú Harcosával kegyetlenül végez az akkori Második Számú Harcos, Justice. A fiatal Afro elhatározza, hogy bosszút áll apja gyilkosán és azzal együtt megszerzi az apjától elvett Első Számú Harcos címet!

Március 31.-én 19 órától a Filmklubban, az "Afro Samurai" címû, 2007-es amerikai-japán animációs sorozat kerül vászonra Takashi Okazaki alkotása.
Egy futurisztikus, mégis feudális Japánban járunk, ahol megismerkedhetünk főszereplőnkkel, Afro-val, aki a hajáról kapta a nevét. Már rögtön az anime elején vérontással szembesülünk, ahol Afro apukájával, a Föld Első Számú Harcosával kegyetlenül végez az akkori Második Számú Harcos, Justice. A fiatal Afro elhatározza, hogy bosszút áll apja gyilkosán és azzal együtt megszerzi az apjától elvett Első Számú Harcos címet!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!