Ajándékozzon élményeket!

A téli ünnepek alkalmából színházi ajándékutalványokat kínál fel előadásai iránt érdeklődőknek a Tamási Áron Színház. A vásárlók ezúttal is kétszeri vagy négyszeri belépésre szóló ajándékutalványok közül választhatnak, de mindkét típusú utalványból prózai és zenés színházi előadásra szóló változat is kapható az előadások jegyárai függvényében. Érdeklődni, utalványokat vásárolni a sepsiszentgyörgyi Városi Szervezőirodában lehet.

Az ajándékutalvány a bemutató előadások kivételével a színház minden produkciójára érvényes az idei évadban, tehát június végéig bármilyen előadáson vagy előadásokon felhasználható előzetes helyfoglalást követően, melyet telefonon vagy személyesen is megtehetnek a nézők Városi Szervezőirodában. Rugalmassága révén ez a belépőkártya ideális ajándék rokonok és barátok számára, de amint a korábbi évek tapasztalatai mutatják, vállalkozók is meglephetik velük alkalmazottaikat karácsonyra. A Tamási Áron Színház művészi színvonala, szakmai- és közönségsikerei garanciát jelentenek arra, hogy a nevezett belépők igazi színházi élményeket kínálnak minden korú és érdeklődésű nézőnek.

A kétszeri belépésre szóló ajándékutalványok 60 és 80 lejbe kerülnek, a négyszeri belépésre szólóak pedig 120 és 160 lejbe a különböző előadások jegyáraihoz mérten. Érdeklődni, előjegyeztetni a 0267-312-104 és 0728-083-336-os telefonszámokon lehet. Ajándékutalványokat online nem árusít a színház.