2018 Január 26-án, pénteken 16:30 és 20:30 kezdettel Kézdivásárhelyen a Vigadóban.

A Viszkis Antal Nimród által rendezett, Romániában 2018. január 26-án bemutatásra kerülő 126 perces magyar akciófilm, Szalay Bence, Schneider Zoltán, Móga Piroska, Klem Viktor főszereplésével.

Elérkezett a nap.
Útjára indul A Viszkis.

2018. január 26-ára 2 vetítést (és az után közönségtalálkozókat Ambrus Attilával) hirdetünk meg, az országos mozipremier napján, Kézdivásárhelyen!

A Vándormoziról:
Amint a Kincsem című film iránti érdeklődés is bizonyította, ezzel a vetítési módszerrel is igény van a kistelepüléseken a magyar filmekre és a megtekintésükkel járó közösségi élményre. Erdélyből indult kezdeményezésünk partnerekre talált más régiókban is.
Weboldalunk: www.avandormozi.ro
Vándormozi csak egy van! ;)

Mert a magyar film érték és a mozi közösségi élmény!

Bemutató helye és időpontja:
2018. január 26., péntek, 16:30 és 20:30 - Kézdivásárhely, Vigadó Művelődési Központ

Jegyek válthatóak:
- a helyszínen január 22, hétfőtől
- Online január 19., péntek 14 órától: a www.avandormozi.ro oldalon

Jegyár: A Vándormozi szervezésében egységesen 30 lej.

Minden vetítés esetében a jegyek fele a helyi jegyértékesítőknél vásárolható meg, a másik fele online www.avandormozi.ro oldalon.

Figyelem!
A jegyek nem helyre szólnak!
Helyfoglalás érkezési sorrendben!

További vetítések részletei Erdélyben: http://kezd.in/oWBJ6Cselekmény

Vagány volt, híres lett. Ő az, akit mindenki ismer, olyasmit mert, amit senki előtte, és aki mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járt. És aki minden bankrablása előtt megivott egy pohár viszkit. Ambrus Attila (Szalay Bence) félárván nő fel, zűrös kamaszkort és javítóintézeti éveket hagy maga mögött, amikor Erdélyből kalandos körülmények között Magyarországra szökik. De az új élet nehezebbnek bizonyul, mint a régi. Egy hokicsapat kapusa és szertárosa lesz, de továbbra sincs pénze, se barátnője... míg rá nem jön, miben jó igazán. Vakmerő, gyors és alapos. Egymás után fosztja ki a postákat, bankokat, utazási irodákat. Egyre nagyobbakat kaszál, egyre éhesebb a sikerre, egyre többet akar magának, és új szerelmének (Móga Piroska). De az utolsó balhéja kudarcba fullad, és végül a régóta nyomában lihegő makacs nyomozó (Schneider Zoltán) kezei közé kerül, aki kíméletlenül szembesíti őt a tetteivel. Kettejük játszmája azonban korántsem zárul le a Viszkis elfogásával...

Szereplők
Ambrus Attila - Szalay Bence
Kata - Móga Piroska
nyomozó - Schneider Zoltán
Géza - Klem Viktor
Bota - Gazsó György

http://www.avandormozi.ro/musoron/2018-01-08/a-viszkis-2017