Öngyógyító képzésre invitálunk Antal Vali és Fogoly Dóra természetgyógyászok előadására.

Helyszín: Kézdivásárhely, Erzsébet Terem, 44-es udvartér 1.,
Időpont: Péntek, július 9. 18:00 óra. A rendezvény ingyenes, de egy csekély adományt szívesen fogadnak az előadók.

Antal Vali: "Bélügyeink - avagy a halál a bélben lakozik"
A előadás a tápcsatorna működéséről és a tápcsatorna betegségeinek kiváltó okairól szól.
Antal Vali hétköznapi nyelven avat be az emésztés és az anyagcseréd rejtelmeibe.
Antal Vali: "A hormonrendszerünk titkai"
A tanfolyamon hétköznapi nyelven lesz szó a hormontermelő szerveinkről, a hormonrendszer működéséről és betegségeiről (inzulinrezisztencia, pajzsmirigy betegségek, stb.), de azoknak is ajánljuk, akik mindenféle menstruációs vagy nőgyógyászati problémával küzdenek, mint pl. PMS, endometriózis, mióma, ciszta, klimax.

Antal Vali Gólya-Hír programja már több száz gyermektelen párnak segített abban, hogy természetes módszerekkel, gyógyszerek, hormonkészítmények és lombik program nélkül sikerüljön megfoganni.
Fogoly Dóra: "Anyagcsere típusok szerepe a táplálkozásban"

Minden embernek mástól működik jól az anyagcseréje. Van, akinek a fehérje- és zsírdús étrend az ideális, míg másnak az összetett szénhidrátokban gazdag, és van, akiknek a vegyes koszt. Ezt felmérve kapjuk meg a anyagcsere állapotunkat és az egyéni makro tápanyag arányainkat, attól függően, hogy milyen hajlamot hoztunk, és ez befolyásolja azt is, hogy mennyíre hízunk el, illetve le tudunk-e fogyni.

Fogoly Dóra: "Hogyan befolyásolja a hormontípusunk az anyagcserét, és azt, hogy hová hízunk"
A hasnyálmirigyen kívül a többi hormont termelő mirigyre is hatnak különböző élelmiszer csoportok. Ha sokáig ingerlünk egy mirigyet egy adott élelmiszerrel, elfáradhat és nem lesz megfelelő a hormontermelés (pl. IR, cukorbetegség, pajzsmirigy alulműködés). Ezért fontos tudnunk, melyik az a mirigy, amelyikre vigyáznunk kell, ugyanis, ha lassul a működése, az komoly súlyproblémákhoz vezethet. Azonban ha túlműködik, lehet nem lesz súlyproblémánk, de a mirigy elfáradhat és alulműködésbe válthat át. A hormon típus meghatározza a testalkatunkat és azt, hogy hova hízunk.

Meghívott oktatóink:
Antal Valéria
Természetgyógyász, fitoterapeuta, táplálkozási tanácsadó, hatóanyagelemző.
Fogoly Dóra természetgyógyász, táplálkozási tanácsadó, anyagcsere terapeuta.
Várunk szeretettel!

Szombaton Antal Vali és Fogoly Dóra műszeres állapotfelmérést végez, amely csomagtól függően 15-60 percet vesz igénybe. Jelentkezni lehet. Szervező: Hamza Éva +40 770 299 568, jelentkezés sms-ben vagy a
tavernaoradea@gmail.com email címen.

A műszeres felméréssel 274 különböző sejtszintű folyamatot tudunk ellenőrizni és analizálni. Ennek ismeretében össze tudjuk hangolni a mikrotápanyagcsere és a makrotápanyagcsere pillanatnyi állapotát, és ebből áll össze a személyre szabott étrendi javaslat.