Zöld Nap Egyesület

» Apával játszunk - rajzpályázat

Apával játszunk - rajzpályázat - A Pro Pectus Egyesület és a Zöld Nap Egyesület idén is meghirdeti az elmúlt években nagy sikert aratott rajzpályázatát 5-14 éves gyerekeknek.A pályázat témája 'Apával játszunk'A munkák bármilyen technikával készülhetnek, A4-es rajzlapra. Egy személy egy munkával pályázhat. Írjátok a művek hátoldalára neveteket, postai címet, korotokat, iskolátokat, felkészítő tanárotok nevét!Az alkotásokat 2013. június 6-ig lehet beküldeni az alábbi címre: Asociaþia Pro Pectus, OP Târgu Secuiesc CP 10. A borítékra írják rá: RAJZPÁLYÁZATAz ünnepélyes megnyitóra minden alkotót (és felkészítőt) szeretettel várunk a Föld Napján 2012 június 16-án 16 órakor! A legsikeresebb munkák egy hétig lesznek megtekinthetőek a kézdivásárhelyi Vigadó kiállítótermében.Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Vigadó Művelődési Ház

A Pro Pectus Egyesület és a Zöld Nap Egyesület idén is meghirdeti az elmúlt években nagy sikert aratott rajzpályázatát 5-14 éves gyerekeknek.

A pályázat témája "Apával játszunk"

A munkák bármilyen technikával készülhetnek, A4-es rajzlapra. Egy személy egy munkával pályázhat. Írjátok a művek hátoldalára neveteket, postai címet, korotokat, iskolátokat, felkészítő tanárotok nevét!
Az alkotásokat 2013. június 6-ig lehet beküldeni az alábbi címre: Asociaþia Pro Pectus, OP Târgu Secuiesc CP 10. A borítékra írják rá: RAJZPÁLYÁZAT
Az ünnepélyes megnyitóra minden alkotót (és felkészítőt) szeretettel várunk a Föld Napján 2012 június 16-án 16 órakor! A legsikeresebb munkák egy hétig lesznek megtekinthetőek a kézdivásárhelyi Vigadó kiállítótermében.

Támogató: Kézdivásárhely Önkormányzata és a Vigadó Művelődési Ház

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!