Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Aquacov közgyűlés

Aquacov közgyűlés - Kézdivásárhelyen, február 15.-én tartották meg az Aquacov közgyűlést, amelynek fő témája a regionális Gosp-com Rt. tőkenövelése volt. A közgyűlésen jelen voltak Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere, valamint Bacila Leca, Bodzaforduló polgármestere és Lőrincz Zsigmond, Kovászna polgármestere.A jelenlevők, a Kovászna megyei víz- és szennyvízhálozat kiterjesztéséről és annak tőkenöveléséről tárgyaltak, valamint annak pályázati kivitelezéséhez szükséges tervekről. A szóbanforgó terv négy várost érint: Kézdivásárhelyt, Szentgyörgyöt, Kovásznát és Bodzafordulót.A 80 millió eurós regionális pályázat lebonyolításához Kézdivásárhely 1,3 millió lejjel és egy 980.000 lej értékű ingatlannal kell hozzájáruljon. Rácz Károly polgármester elmondta, hogy az összeget a Polgármesteri Hivatal működési költségeiből fogják kiszorítani, ingatlanként a Gosp-com Kft. Kézdivásárhelyen található épületének egy részét és a mellette levő területet fogják átadni.A víz- és szennyvízhálózat pályázatból, a céhes város 18 millió eurós beruházásba részesül, ez magába foglalja a víztisztító és a szennyvíz ülepítő újjáépítését.

Kézdivásárhelyen, február 15.-én tartották meg az Aquacov közgyűlést, amelynek fő témája a regionális Gosp-com Rt. tőkenövelése volt. A közgyűlésen jelen voltak Rácz Károly, Kézdivásárhely polgármestere, Antal Árpád, Sepsiszentgyörgy polgármestere, valamint Bacila Leca, Bodzaforduló polgármestere és Lőrincz Zsigmond, Kovászna polgármestere.

A jelenlevők, a Kovászna megyei víz- és szennyvízhálozat kiterjesztéséről és annak tőkenöveléséről tárgyaltak, valamint annak pályázati kivitelezéséhez szükséges tervekről. A szóbanforgó terv négy várost érint: Kézdivásárhelyt, Szentgyörgyöt, Kovásznát és Bodzafordulót.

A 80 millió eurós regionális pályázat lebonyolításához Kézdivásárhely 1,3 millió lejjel és egy 980.000 lej értékű ingatlannal kell hozzájáruljon. Rácz Károly polgármester elmondta, hogy az összeget a Polgármesteri Hivatal működési költségeiből fogják kiszorítani, ingatlanként a Gosp-com Kft. Kézdivásárhelyen található épületének egy részét és a mellette levő területet fogják átadni.

A víz- és szennyvízhálózat pályázatból, a céhes város 18 millió eurós beruházásba részesül, ez magába foglalja a víztisztító és a szennyvíz ülepítő újjáépítését.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!