Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Árverés az 1918. December 1. és a Szabadság utca tömbházsorai közötti új autóparkolókra

Árverés az 1918. December 1. és a Szabadság utca tömbházsorai közötti új autóparkolókra - Az 1918. December 1. és a Szabadság utca tömbházsorai között újonnan kialakított parkolók árverésére 2014 szeptember 8 és 12 között lehet jelentkezni.

A kérésnyomtatvány előzetesen beszerezhető a polgármesteri hivatal városrendészeti osztályán. Az iratcsomóhoz szükséges a lakásszerződés, személyi igazolvány, autótörzskönyv másolata, valamint pénzügyi igazolás, mely bizonyítja, hogy az illetőnek nincs adóhátraléka a város felé. A fogyatékkal élők ingyen részesülnek parkolóhelyben, nekik a fogyatékosságukat igazoló aktákat kell felmutatniuk.

Érdeklődni lehet a városrendészeti osztályon Demeter Enikő főépítésztől a +40 730 600 284 telefonszámon, az eniko.demeter@kezdi.ro email címen vagy Rácz Judit autóparkfelelőstől a +40 747 273 424 valamint a raczjudit63@yahoo.com elérhetőségeken.

Az 1918. December 1. és a Szabadság utca tömbházsorai között újonnan kialakított parkolók árverésére 2014 szeptember 8 és 12 között lehet jelentkezni. A kérésnyomtatvány előzetesen beszerezhető a polgármesteri hivatal városrendészeti osztályán. Az iratcsomóhoz szükséges a lakásszerződés, személyi igazolvány, autótörzskönyv másolata, valamint pénzügyi igazolás, mely bizonyítja, hogy az illetőnek nincs adóhátraléka a város felé. A fogyatékkal élők ingyen részesülnek parkolóhelyben, nekik a fogyatékosságukat igazoló aktákat kell felmutatniuk. Érdeklődni lehet a városrendészeti osztályon Demeter Enikő főépítésztől a +40 730 600 284 telefonszámon, az eniko.demeter@kezdi.ro email címen vagy Rácz Judit autóparkfelelőstől a +40 747 273 424 valamint a raczjudit63@yahoo.com elérhetőségeken.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!