Kézdivásárhely Infó Centrum

» Asztali Tenisz országos bajnokság és Sportiskolák bajnoksága

Asztali Tenisz országos bajnokság és Sportiskolák bajnoksága - Szeptember 3.- és 4.-én Kanabé Szilárd, Kovács Alpár és Kiss Balázs Buzau-ban képviselték az NMG színeit az U21-es Országos Bajnokságon. Kanabé remek teljesítményt nyújtva párosban negyeddöntőbe, egyéniben 10. helyen végzett. Kiss Balázs egyéniben a 15. helyet szerezte meg. Kovács Alpárnak sajnos ezúttal nem sikerült tovább jutnia a csoportküzdelmekből.Legközelebb Veres Zoltán, Kanabé Szilárd és Kovács Alpár Marosvásárhelyen állnak asztalhoz a Sportiskolák Bajnokságán szeptember 9-12 között.

Szeptember 3.- és 4.-én Kanabé Szilárd, Kovács Alpár és Kiss Balázs Buzau-ban képviselték az NMG színeit az U21-es Országos Bajnokságon. Kanabé remek teljesítményt nyújtva párosban negyeddöntőbe, egyéniben 10. helyen végzett. Kiss Balázs egyéniben a 15. helyet szerezte meg. Kovács Alpárnak sajnos ezúttal nem sikerült tovább jutnia a csoportküzdelmekből.

Legközelebb Veres Zoltán, Kanabé Szilárd és Kovács Alpár Marosvásárhelyen állnak asztalhoz a Sportiskolák Bajnokságán szeptember 9-12 között.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!