A Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi Sportiroda március 22-én amatőr sportolók számára újra megszervezte a tizennegyedik Tavaszi Zöld Napok keretén belül a hagyományos asztalitenisz bajnokságot a Kicsid Gábor Sportcsarnok előterébe. A péntek délutáni rangadóra különböző korosztályokban több mint hatvanan neveztek be. A legtöbben a felnőtt férfiak kategóriájában indultak. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!
A test és a lélek egyensúlyban való edzése érdekében évente négy alkalommal különböző korcsoportok számára megrendezésre kerülnek asztalitenisz bajnokságok. Ez alkalommal is a felnőtt férfiak és a nők külön kategóriában szerepeltek, hat asztalon mérve össze pingpong tudásukat. Az öt, illetve hat tagú csoportok első két helyezettje léphetett tovább a negyeddöntőbe, ahol már egyenes kieséses rendszerben folytatódott a verseny. A több mint három órás küzdelmet követően a következő eredmények születtek.
Nyertesek névsora:
Fiúk: I. Szávuj Dénes, II. Stefan Trifan, III. Dobrea Patrik, Stefan Róbert
Lányok: I. Koncz Anita, II. Venczel Beáta, III. Dávid Zsuzsanna, Balogh Andrea
Nők: I. Derya Yavlar, II. Aysenur Bayram, III. Berfin Mizrak, Özlem Üner
Férfiak: I. Mátyás Balázs, II. Dragomér Tamás, III. Benkő István, Szőke Zsolt
A remek hangulatú verseny végén a résztvevők érmeket, könyveket és okleveleket kaptak, a legfiatalabb résztvevők ez alkalommal is különdíjban részesültek, senki nem ment haza üres kézzel. Köszönjük a segítők részvételét és gratulálunk a díjazottaknak!
Szerző: Ráduly Attila
Fotó: Derya Yavlar és Berfin Mizrak