I. helyen végzett a Nagy Mózes SK Kézdivásárhely
2019. február 01 és 03 között Újszentesen (Temes) megrendezett 11-12 évesek Országos csapat versenyén .

Országos bajnoki címet szerzett a kézdivásárhelyi Nagy Mózes Sportklub fiúcsapata, amely az ifjúsági III-as asztalitenisz-csapatbajnokságon nem talált legyőzőre. Az Újszentesen rendezett országoson három csapat képviselte a céhes városi klubot.
Első számú kiemeltként indult az országos csapatbajnokságon a Canea-Kocsis András, Márton Ádám, Pribeagu Sebastian és Cueşdean Rareş alkotta együttes, amely simán menetelt a döntőig. A legények az első tizenhat között 3–0-s győzelemmel kezdtek Zilah ellen, majd ugyanilyen arányban győztek a CSTA Bukarest és Beszterce II. ellen. Az első nyolcban szintén 3–0-ra nyertek Giurgiu és Krajova ellen, majd a négy között a Beszterce I-et gyűrte le 3–2-re.
A döntőben ugyancsak 3–2 arányban bizonyultak jobbnak a CSTA Bukarest ellen, így megnyerték a viadalt.
„Hosszú évek után sikerült ezt a teljesítményt elérni, hatalmas mérföldkő ez számunkra. Folytatjuk a kemény munkát, szeretnénk ebben a formátumban megtartani ezt a csapatot” – értékelt Kerekes Barnabás edző.

Az NMSK kettesszámú fiúcsapata – Sterczer Zalán, Fekete Tamás, Kozman Balázs, Handra Márk – sikerrel vette a selejtezős akadályt, és beverekedte magát a legjobb tizenhat közé.
A Tamás Vivien, Bejan Hanna, Canea-Kocsis Abigél és Balázs Boglárka összetételű lánycsapat is beküzdötte magát a legjobb tizenhatba, ahol végül a 16. helyen végeztek.

„Örvendetes tény, hogy mind a fiúk, mind a lányok bejutottak a legjobb tizenhat közé, így alkalmuk volt sok mérkőzést játszani, hasznos tapasztalatokat szerezni egy nagyobb korosztályban” – véli Kerekes Barnabás edző.

Az asztaliteniszezők következő versenye szombaton az országos serdülő csapatbajnokság lesz Bodzavásáron, ahol az NMSK két fiú-, illetve egy lánycsapattal teszi próbára magát.