2018. június 2-án 9 órától AVIVA torna-hormonstimuláló gyógytornát tartanak Kézdivásárhely, Állomás u., 38. szám alatt.

A speciálisan kidolgozott módszer lényege:

• A gyakorlatok alatt belül, mélyen dolgozunk. A kismedence belső izomzatának együttes közreműködésével izomfeszítés és lazítás folyamatosan, ritmikusan váltakozik. Ez az izommunka az alhas izmai, a belső izmok, gátizmok és a farizmok segítségével történik, miközben talpig megmozgatjuk, az egész testet, ezzel felpezsdítjük a vérkeringést, és ezt a vérbőséget az alhasi területbe irányítjuk.
• A gyakorlatok hatására a fokozott vérkeringés több hormont, vitamint, tápanyagot,immunsejtet és oxigént juttat el a nemi mirigyekbe, szervekbe, és ezáltal indul el a test fokozott öngyógyító tevékenysége.
• Az Aviva torna egy speciális, hormonstimuláló gyógytorna, ami serkenti, illetve támogatja a szervezet természetes hormontermelését, és az ezért felelős szervek egészséges működését.

“RENDSZERESEN VÉGEZVE A TORNÁT, EZT A VÉRBŐSÉGET FENN TUDJUK TARTANI, EZÁLTAL JÁRUL HOZZÁ A TORNA AZ ALHASI SZERVEK EGÉSZSÉGÉHEZ, MOZGÓSÍTVA A TEST SAJÁT ÖNGYÓGYÍTÁSI FOLYAMATAIT”

• Itt a lehetőség számodra is, hiszen az Aviva torna megteremti a valódi esélyt minden női szervezet számára, hogy lehetőségeihez képest működését saját magától, saját tempójában, saját igényeinek és mértékének megfelelően helyreállítsa egy új egyensúlyi állapot létrehozásával!
• A torna TÁNC- és TORNAGYAKORLATOK kombinációjából áll, ajánlott zenére történik, mert fontos a gyakorlatok ritmusossága”

Bevezető tanfolyam Június 2-án, már Kézdivásárhelyen is.
Az alaptanfolyamot követően lehetőség nyílik a torna rendszeres gyakorlására.
GYERE EL ÉS ISMERKEDJ MEG TE IS AZ AVIVA TORNÁVAL, MAJD ÉLVEZD ÁLDÁSOS HATÁSAIT!

A helyek száma korlátozott, ezért szeretettel várom a jelentkezésed június 1-ig: Szabó Kinga Hivatalos Aviva Módszer és LYB oktató.

Érdeklődni és jelentkezni: 0740533751-es telefonszámon lehetséges.

Bővebb információkért keresd: http://www.avivagymnastics.ro/ weblapot!