Kézdivásárhely Infó Centrum

» Az első koreográfus alkotótábor Bikfalván

Az első koreográfus alkotótábor Bikfalván - A Romániai Magyar Néptánc Egyesület szervezésében augusztus 26 - szeptember 1 között sor kerül az első Koreográfus Alkotótáborra Bikfalván a Téglás panzióban.A tábor oktatói:- Novák Ferenc - Tata, mint a tábor fő oktatója már előzetesben házi feladattal látta el a résztvevőket. Azt kéri, hogy lehetőleg a táborba mindenki hozzon magával egy egy oldalas - másfél oldalas szinopszist, előadástervet, amelyek kielemzésre, megbeszélésre kerülnek a helyszínen.- Stoller Antal segít megtalálni a helyes módszereket az eredeti zenei felvételek, táncgyűjtések gyakorlati alkalmazására sok-sok gyakorlati példát bemutatva. Előadásának címe: A gyűjtött anyagtól a színpadi feldolgozásig.- Szalay Zoltán a koreográfiák helyes zenei szerkesztésével, gyakorlati példákkal alátámasztott ötletekkel, tanácsokkal tölti meg tarsolyotokat.- Orza Călin gyakorlati képesség fejlesztéssel, koreográfiai módszerekkel és eljárásokkal, gyakorlati lépésekkel, szakirodalommal, valamint összehasonlító elemzésekkel teszi gazdagabbá a programot.A részvételi díj 250 lejbe kerül. Az ár tartalmazza a hat napos étkeztetést, szállást valamint az oktatás díját.Jelentkezni az office@neptanc.ro, gyuszi@hte.ro, kerezsihajnalka@gmail.com címeken lehet.Az iratkozóknak jelentkezési űrlapot küldünk. Érdeklődni a 0721-298539 telefonszámon lehet.

A Romániai Magyar Néptánc Egyesület szervezésében augusztus 26 - szeptember 1 között sor kerül az első Koreográfus Alkotótáborra Bikfalván a Téglás panzióban.

A tábor oktatói:
- Novák Ferenc - Tata, mint a tábor fő oktatója már előzetesben házi feladattal látta el a résztvevőket. Azt kéri, hogy lehetőleg a táborba mindenki hozzon magával egy egy oldalas - másfél oldalas szinopszist, előadástervet, amelyek kielemzésre, megbeszélésre kerülnek a helyszínen.
- Stoller Antal segít megtalálni a helyes módszereket az eredeti zenei felvételek, táncgyűjtések gyakorlati alkalmazására sok-sok gyakorlati példát bemutatva. Előadásának címe: A gyűjtött anyagtól a színpadi feldolgozásig.
- Szalay Zoltán a koreográfiák helyes zenei szerkesztésével, gyakorlati példákkal alátámasztott ötletekkel, tanácsokkal tölti meg tarsolyotokat.
- Orza Călin gyakorlati képesség fejlesztéssel, koreográfiai módszerekkel és eljárásokkal, gyakorlati lépésekkel, szakirodalommal, valamint összehasonlító elemzésekkel teszi gazdagabbá a programot.

A részvételi díj 250 lejbe kerül. Az ár tartalmazza a hat napos étkeztetést, szállást valamint az oktatás díját.
Jelentkezni az office@neptanc.ro, gyuszi@hte.ro, kerezsihajnalka@gmail.com címeken lehet.
Az iratkozóknak jelentkezési űrlapot küldünk. Érdeklődni a 0721-298539 telefonszámon lehet.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!