Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Az első női kosárlabda Székely Válogatott - PVSK kosárlabda gála eredménye

A pécsi együttes győzelmével ért véget a női kosárlabda Székely Válogatott - PVSK kosárlabda gála. A csata egyébként kiegyensúlyozott volt, hol az egyik hol a másik csapat vezetett a tabellán. A végjátékban az összeszokottabb pécsi csapat a maga javára fordította az eredményt. Egy nagyszerű esemény volt, amelyen úgy a nézők, mint a játékosok élvezték ezt a gyönyörű dinamikus játékot - a kosárlabdát. Reméljük ez gála egy kezdet volt és lesz még folytatása a jövőben is.

Székely Válogatott - PVSK: 49-58 (16-15 : 13-14 : 11-12 : 9-17)

Válogatott játékosok:
Dézsi Kata (Bball6), Kászoni Boglárka (KSE), Sonka Anett (Bball6), Debreczi Iringó (KSE), Lénárt Paula (PVSK), Sinka Andrea (Sepsi Sic), Szilágyi Réka (Bball6), Szabó Bernadett (Sepsi ISK), Dénes Réka (Vendor Udvarhely), Domokos Réka (PVSK), Szőcs Janka (Vendor Udvarhely), Bocskai Orsolya (Kolozsvár-i U), Csulak Noémi (Sepsi ISK), Buzogány Zsuzsanna (Sirius Marosvásárhely), Bencze Boglárka (Vendor Udvarhely), Veress Adrienn (Sepsi ISK). Edzők Váncsa Katalin, Ferencz Szabolcs, Vass Imre.

PVSK: Szűcs Lilla, Zolyomi Karina, Herendi Zsófia, Hevesi Laura, Sellei Dalma, Sántha Petra, Kiss Alexandra, Kovács Lilla, Balázs Regina, Molitot Dorottya, Scherer Dorottya, Tolnai Nikolett, Szabó Laura, Gyro Dalma, Hartmann Virág. Edző Debreczeni Eszter,  tehnikai vezető Tiszay László.

Behívót kaptak még a válogatott keretbe de a klubbok félkészülései, valamint az ifi EB-ek miatt nem tudtak megjelenni: Demeter Hanna és Nóra (Peac Pécs), Kelemen Kincső (Bball 6), Lovász Izabella (Kolozsvári MC Sport), Huszár Katalin (Sziriusz Marosváráshely) és Karsai Anett (Régen-i ISK).

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!