Gyűjtemények Háza - Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

Gyűjtemények Házá - Hobbi Cserebere Klub

» Az első országos és nemzetközi kártyanaptár és papírszalvéta kiállítás

Az első országos és nemzetközi kártyanaptár és papírszalvéta kiállítás - 2012 Augusztus 31.-én pénteken délután 17 órai kezdettel a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házába kerül sorra az első országos és nemzetközi kártyanaptár és papírszalvéta kiállításra, börzével összekötve, amelyet a kézdivásárhelyi Hobbi Cserebere Klub tagsága szervez.A kiállítás teljes anyagát szeptember, 1 és 2-án is megtekinthető reggel 8 és 20 óra között.Részt vesznek bolgár, magyar, szlovák és romániai gyűjtők. A kiállítást Salamon Ferenc tanár méltatja.Sok szeretettel várunk minden gyűjtőt, cserélni vágyót és érdeklődőt, hisz több ezer szalvéta és kártyanaptár lesz kiállítva, különböző témákból.Az ünnepi műsort Gáspár Anikó szavalata, valamint Ferencz Hedvig és Kónya Karola, a Molnár Józsiás iskola tanulói által játszott zene darabjai teszik hangulatossá.

2012 Augusztus 31.-én pénteken délután 17 órai kezdettel a kézdivásárhelyi Gyűjtemények Házába kerül sorra az első országos és nemzetközi kártyanaptár és papírszalvéta kiállításra, börzével összekötve, amelyet a kézdivásárhelyi Hobbi Cserebere Klub tagsága szervez.

A kiállítás teljes anyagát szeptember, 1 és 2-án is megtekinthető reggel 8 és 20 óra között.

Részt vesznek bolgár, magyar, szlovák és romániai gyűjtők. A kiállítást Salamon Ferenc tanár méltatja.

Sok szeretettel várunk minden gyűjtőt, cserélni vágyót és érdeklődőt, hisz több ezer szalvéta és kártyanaptár lesz kiállítva, különböző témákból.
Az ünnepi műsort Gáspár Anikó szavalata, valamint Ferencz Hedvig és Kónya Karola, a Molnár Józsiás iskola tanulói által játszott zene darabjai teszik hangulatossá.

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!