Kézdi.infó - Kézdi.Infó nyitvatartás

Kézdi.Infó nyitvatartás

» Az erdélyi és partiumi református középiskolák közös tanévnyitó ünnepsége

Az erdélyi és partiumi református középiskolák közös tanévnyitó ünnepsége - 2014. szeptember 20-21 között a kézdivásárhelyi Református Kollégium tartja az erdélyi és partiumi református középiskolák közös tanévnyitó ünnepségét.

Ez alkalommal szeptember 20-án a Vigadóban ünnepi műsor lesz, a 20 éves kézdivásárhelyi kollégium diákjainak előadásában, és szeptember 21-én a református templomban tarjuk a közös tanévnyitó ünnepséget. Ezen alkalomra is szeretettel várjuk diákjainkat, volt diákjainkat, tanárainkat és a kedves szülőket, érdeklődőket.

Tisztelettel Farkas Ferenc igazgató

2014. szeptember 20-21 között a kézdivásárhelyi Református Kollégium tartja az erdélyi és partiumi református középiskolák közös tanévnyitó ünnepségét. Ez alkalommal szeptember 20-án a Vigadóban ünnepi műsor lesz, a 20 éves kézdivásárhelyi kollégium diákjainak előadásában, és szeptember 21-én a református templomban tarjuk a közös tanévnyitó ünnepséget. Ezen alkalomra is szeretettel várjuk diákjainkat, volt diákjainkat, tanárainkat és a kedves szülőket, érdeklődőket. Tisztelettel Farkas Ferenc igazgató

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

» Friss Infók

Hibajelentéshez kattintson ide!