Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete - Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

Kézdivásárhelyi Nők Egyesülete

» Az ezüsthajú, 60 évesek ünnepe

Az ezüsthajú, 60 évesek ünnepe - 2013, május 4-én Csernátonban 60 éves kortárstalálkozón vettünk részt. Szép ünnepély volt, a főszervező, Ágoston József most is bizonyított. 14 órakor gyülekeztünk a Petőfi Sándor kulturotthon előtt.Nagyon megható pillanatok voltak, hisz olyan volt osztálytársakkal találkoztunk, akiket már évtizedek óta nem láttunk. Ezután fényképezés és virágátadás következett: hajdani kedves tanítónéninknek, Ágoston Klárának, Fülöp Margit tanítónőnek, Pakó András és feleségének, Pakó Irén tanítóknak. A katólikus templomban ökumenikus istentiszteleten vettünk részt, majd megcsodálhattunk a csernátoni népiegyüttesek szép előadását, Ábri Béla zenekarának kíséretével.Bölöni Dávid polgármester úr köszöntötte a 60 éveseket és e nap jelentőségéről beszélt.Fülöp Könczei Magdolna 60 éves véndiák megköszönte a népi együttesek szép műsorát, a szervezők lelkes hozzáállását, köszöntötte a jelenlevő tanűgyi kádereket, akik jelenlétükkel megtisztelték és még szebbé tették e napot. Szólt a szép életkort megért gyermekkori barátaihoz, akikkel beléptek életük ezüsthajú korába, az ősz birodalmába. Végezetül az elhunyt kollégák és tanítók emlékének adóztunk egy perc csenddel.Következett az ünnepi, gazdag vacsora, ahol Lukács Mihály kántor úr és zenekara szolgáltatta a színvonalas zenét. Velük énekelt Mocanu Prezsmer Erika tanárnő is, aki csodálatos hangjával elkápráztatta a jelenlévő ünneplőket.Ezen a szép találkozón hónapokig feltöltődtünk energiával az élmények sokaságából erőt merítünk, remélve, hogy 10 év múlva is egészségben találkozhatunk ismét.Isten segítsen feltett szándékunkban. Fülöp Könczei Magdolna

2013, május 4-én Csernátonban 60 éves kortárstalálkozón vettünk részt. Szép ünnepély volt, a főszervező, Ágoston József most is bizonyított. 14 órakor gyülekeztünk a Petőfi Sándor kulturotthon előtt.

Nagyon megható pillanatok voltak, hisz olyan volt osztálytársakkal találkoztunk, akiket már évtizedek óta nem láttunk. Ezután fényképezés és virágátadás következett: hajdani kedves tanítónéninknek, Ágoston Klárának, Fülöp Margit tanítónőnek, Pakó András és feleségének, Pakó Irén tanítóknak. A katólikus templomban ökumenikus istentiszteleten vettünk részt, majd megcsodálhattunk a csernátoni népiegyüttesek szép előadását, Ábri Béla zenekarának kíséretével.

Bölöni Dávid polgármester úr köszöntötte a 60 éveseket és e nap jelentőségéről beszélt.
Fülöp Könczei Magdolna 60 éves véndiák megköszönte a népi együttesek szép műsorát, a szervezők lelkes hozzáállását, köszöntötte a jelenlevő tanűgyi kádereket, akik jelenlétükkel megtisztelték és még szebbé tették e napot. Szólt a szép életkort megért gyermekkori barátaihoz, akikkel beléptek életük ezüsthajú korába, az ősz birodalmába. Végezetül az elhunyt kollégák és tanítók emlékének adóztunk egy perc csenddel.

Következett az ünnepi, gazdag vacsora, ahol Lukács Mihály kántor úr és zenekara szolgáltatta a színvonalas zenét. Velük énekelt Mocanu Prezsmer Erika tanárnő is, aki csodálatos hangjával elkápráztatta a jelenlévő ünneplőket.
Ezen a szép találkozón hónapokig feltöltődtünk energiával az élmények sokaságából erőt merítünk, remélve, hogy 10 év múlva is egészségben találkozhatunk ismét.

Isten segítsen feltett szándékunkban.
 
Fülöp Könczei Magdolna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!