Székölykök - Whokiqui -  Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

Picirkusz Maximusz a 2015-s Székölykökön az Ika váránál

» Az Őszi Sokadalom gyermekvárosa: Zsibvásárhely

Az Őszi Sokadalom gyermekvárosa: Zsibvásárhely - A kézdivásárhelyi Next egyesület játékokat és foglalkozásokat szervez gyerekekenek a Városnapok ideje alatt.

A nagysikerû Székölykök családi- és gyerekfesztivál szervezõi álmodják meg idén a gyerekvárost, mely a Gábor Áron térre, annak is a kellõs közepére költözik. A központi téren felépítendõ gyerekváros gyerek- és felnõtt megõrzõként is mûködhet, lehetõséget adva így a szülõknek is a vásári kikapcsolódásra.

A gyerekváros várhatóan pénteken 14 órától, szombaton és vasárnap pedig 11 órától nyit majd, és – igény szerint – este 18-19 óráig lesz látogatható, rövid ebédszünettel.

A kézdivásárhelyi Next egyesület játékokat és foglalkozásokat szervez gyerekekenek a Városnapok ideje alatt. A nagysikerû Székölykök családi- és gyerekfesztivál szervezõi álmodják meg idén a gyerekvárost, mely a Gábor Áron térre, annak is a kellõs közepére költözik. A központi téren felépítendõ gyerekváros gyerek- és felnõtt megõrzõként is mûködhet, lehetõséget adva így a szülõknek is a vásári kikapcsolódásra. A gyerekváros várhatóan pénteken 14 órától, szombaton és vasárnap pedig 11 órától nyit majd, és – igény szerint – este 18-19 óráig lesz látogatható, rövid ebédszünettel.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!