Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Az U15-ös lány kosárlabda bajnokság döntő tornája a Sportcsarnokban

Az U15-ös lány kosárlabda bajnokság döntő tornája a Sportcsarnokban - Szerdán, április 9.-én kezdődik a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban az U15-ös lány kosárlabda bajnokság döntő tornája. A verseny vasárnapig tart, és naponta négy mérkőzés zajlik délelőtt 10 és 12 órától, valamint délután 16 és 18 órától.A döntőn résztvevő csapatokat a szövetség két csoportba sorolta, az első három nap a csoportmérkőzések alatt minden csapat játszik egymás ellen. Szombaton az elődöntők és vasárnap a helyosztó mérkőzésekre kerül majd sor. Az A. csoportban a bukaresti Champions és BC Star, a temesvári Bega, valamint a sepsiszentgyörgyi ISK harcol az elődöntőbe jutásért.A B. csoportban az aradi SPL, a dési LAPI, a brassói Cuadripol és a házigazda KSE vannak.A torna megnyerésére főesélyesek az Arad, Champions és Dés együttesei, de Temesvár és Brassó is nagyon erős játékerőt képviselnek. Bravúrnak számit az a tény, hogy legjobb nyolc közé került két háromszéki csapat is, akik eleve a hazai pálya előnyével, meg a közönség támogatásával akár fel is boríthatják a papírformát. A rendező KSE a versenyt támogató szponzorok jóvoltából naponta díjazza a legjobb játékosokat, valamint a kilátogató közönség számára is értékes ajándékokat sorsolnak ki a házigazdák mérkőzésein. Egyszóval egy látványos torna következik, érdemes lesz kilátogatni a Sportcsarnokba.

Szerdán, április 9.-én kezdődik a kézdivásárhelyi Sportcsarnokban az U15-ös lány kosárlabda bajnokság döntő tornája. A verseny vasárnapig tart, és naponta négy mérkőzés zajlik délelőtt 10 és 12 órától, valamint délután 16 és 18 órától.

A döntőn résztvevő csapatokat a szövetség két csoportba sorolta, az első három nap a csoportmérkőzések alatt minden csapat játszik egymás ellen. Szombaton az elődöntők és vasárnap a helyosztó mérkőzésekre kerül majd sor. 
Az A. csoportban a bukaresti Champions és BC Star, a temesvári Bega, valamint a sepsiszentgyörgyi ISK harcol az elődöntőbe jutásért.
A B. csoportban az aradi SPL, a dési LAPI, a brassói Cuadripol és a házigazda KSE vannak.

A torna megnyerésére főesélyesek az Arad, Champions és Dés együttesei, de Temesvár és Brassó is nagyon erős játékerőt képviselnek. Bravúrnak számit az a tény, hogy legjobb nyolc közé került két háromszéki csapat is, akik eleve a hazai pálya előnyével, meg a közönség támogatásával akár fel is boríthatják a papírformát. A rendező KSE a versenyt támogató szponzorok jóvoltából naponta díjazza a legjobb játékosokat, valamint a kilátogató közönség számára is értékes ajándékokat sorsolnak ki a házigazdák mérkőzésein. Egyszóval egy látványos torna következik, érdemes lesz kilátogatni a Sportcsarnokba.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!