Kézdivásárhely Infó Centrum

» Az U18-as női kosárlabda OB visszavágója

Az U18-as  női kosárlabda OB visszavágója - Vasárnap január 16-án kezdődik az U18-as  női kosárlabda OB visszavágója. A KSE csapata Régenben játszik a helyi ISK ellen.A táblázat az őszi fordulók és a teremtorna után a második csoportban így fest: 1. KSE 8p      2. Régen-i ISK 6p                3. Báko-i ISKA negyedik csoportban a következő az állás:1. Szeben  ISK - 11p      2. Bball Sepsiszentgyőrgy - 10p                3. RM-Vilcea  ISK - 9p                4. Brassó ISK - 6pBiztos továbbjutó helyek az elodöntő tornákra az első két helyezett.       FrissRégen ISK - KSE 20-0Sajnos a KSE U18-as lánycsapata  nem ért el Régenbe mivel az autóbusz Csikszereda és Udvarhely között elromlott, így a mérkőzést 20-0-ra elvesztette. A csoportban a rangsor nem változott, maradt  a tablazaton. Vezet a KSE 8 pontal, Régen csapata is 8 pontot csinált ezzel a nyereséggel, a KSE 2-szer nyert Régen ellen. A harmadik helyen a Báko-i ISK csapata áll 4 pontal. Következik  jövő hétvégén a Bákó- Régen összecsapás és az utolsó fordulóban  két hét múlva a KSE-Bákó.

Vasárnap január 16-án kezdődik az U18-as  női kosárlabda OB visszavágója. A KSE csapata Régenben játszik a helyi ISK ellen.
A táblázat az őszi fordulók és a teremtorna után a második csoportban így fest:
 
1. KSE 8p      
2. Régen-i ISK 6p                
3. Báko-i ISK

A negyedik csoportban a következő az állás:

1. Szeben  ISK - 11p      
2. Bball Sepsiszentgyőrgy - 10p                
3. RM-Vilcea  ISK - 9p                
4. Brassó ISK - 6p
Biztos továbbjutó helyek az elodöntő tornákra az első két helyezett.
       
Friss


Régen ISK - KSE 20-0
Sajnos a KSE U18-as lánycsapata  nem ért el Régenbe mivel az autóbusz Csikszereda és Udvarhely között elromlott, így a mérkőzést 20-0-ra elvesztette. A csoportban a rangsor nem változott, maradt  a tablazaton. Vezet a KSE 8 pontal, Régen csapata is 8 pontot csinált ezzel a nyereséggel, a KSE 2-szer nyert Régen ellen. A harmadik helyen a Báko-i ISK csapata áll 4 pontal. Következik  jövő hétvégén a Bákó- Régen összecsapás és az utolsó fordulóban  két hét múlva a KSE-Bákó.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!