Kézdivásárhely Infó Centrum

» B osztályos lány kosárlabda - KSE - Gyulafehérvár-i CSU 64-65

Vasárnap 18 órától került a kézdívasárhelyi Sportcsarnokban a KSE B osztályos lány csapata hazai mérkőzésére Gyulafehérvárral szemben. A KSE  fogadta a mindmáig veretlen Gyulafehérvárt együttesét.

Mindkét csapatból hiányzott sérülés vagy betegség miatt 1-2 kulcsember. A házigazdáknál Domokos Réka és Demeter Hanna, míg a vendégeknél a 1,95 m magas beállós Luminita Manta. A csarnokba kilátogató több mint 200 néző egy látványos kiegyensúlyozott mérkőzést láthatott.

Az első két negyedben a két csapat fej-fej mellett haladt, ám szünet előtt a vendégek 5 pontos előnyre tettek szert. A harmadik negyedben a KSE a rövidebb cserepadja miatt elfáradt és a vendégek a rendkívülien pontos távoli dobásaiknak köszönhetően (9 db hárompontos dobást értékesítettek) elhúztak 16 pontra.

Már mindenki azt gondolta, hogy simán nyer a Gyulafehérvári együttes, ám a KSE nem adta fel, a negyedik negyedben összeszedte magát és behozta a lemaradását az utolsó percekre. Két perccel a vége előtt csapatunk irányító nélkül maradt, ugyanis a Cioca Danielat 5 személyi hiba miatt a kiállítottak, így a teljesen ifikre maradt KSE az utolsó percben három támadást is kihagyott.

Végül nyert 1 ponttal az éllovas. Március 18-án a KSE Kolozsvárra látogat, ahol bepótolja az őszi fordulóból elnapolt mérkőzését a MC Sport ellen.

KSE - Gyulafehérvár-i CSU 64-65 (13-16;21-23;9-20;21-6)
Játszottak: Lenárt Paula 20 p, Debreczi Iringó 16p, Demeter Hanna, Cioaca Daniela 15(2x3)p, Chirila Ana 7p, Jakab Ágnes, Rendy Réka, Csáki Barbara 6p, Kászoni Boglárka, edző Luiza Voinea.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!