Kézdivásárhely Infó Centrum

» Baba-mama klub Kézdivásárhelyen

Baba-mama klub Kézdivásárhelyen - A Kézdivásárhelyi Református Egyházközség szervezésében baba-mama klub indul 2010. március 25-én du. 5 órától a 2-es számú óvodában.Kezdeményezésünk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a kisgyermekes anyukáknak a találkozásra, beszélgetésre, hitben való erősödésre, valamint egymás segítségével, szakemberek vezetésével minél többet tudjunk meg a gyermeknevelésről.Alkalmainkra kéthetente csütörtökönként kerül sor.Szeretettel várunk minden 0-2 éves kisgyermeket anyukákkal együtt, illetve szívesen látjuk a várandós kismamákat is.Megkérjük az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal váltócipőt!Bővebb információ a 0744267680, 0764788228-as telefonszámokon kérhető. Hírszerző: Kocsis Zoltán

A Kézdivásárhelyi Református Egyházközség szervezésében baba-mama klub indul 2010. március 25-én du. 5 órától a 2-es számú óvodában.
Kezdeményezésünk célja, hogy lehetőséget biztosítsunk a kisgyermekes anyukáknak a találkozásra, beszélgetésre, hitben való erősödésre, valamint egymás segítségével, szakemberek vezetésével minél többet tudjunk meg a gyermeknevelésről.
Alkalmainkra kéthetente csütörtökönként kerül sor.
Szeretettel várunk minden 0-2 éves kisgyermeket anyukákkal együtt, illetve szívesen látjuk a várandós kismamákat is.
Megkérjük az érdeklődőket, hogy hozzanak magukkal váltócipőt!
Bővebb információ a 0744267680, 0764788228-as telefonszámokon kérhető.
 
Hírszerző: Kocsis Zoltán

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!