Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Bagossy Brothers Company koncert a Jazz Café-ban

Bagossy Brothers Company koncert a Jazz Café-ban - Kézdivásárhelyen a Jazz Café-ban október 18.-an, pénteken este 21 órakor koncertezik a Bagossy Brothers Company.Az indie/alternativ/folk zenei stílusokat ötvöző zenekar 2013 májusában alakult, tagjai azonban több éve zenélnek együtt, más és más formációkban. A mostani felállás, az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Az utóbbi időkben megíródott saját szerzemények népszerű fogadtatása arra ösztönözte a zenekar tagjait, hogy több figyelmet fordítsanak a saját produkciókra. A feldolgozások jelenleg még szerves részeit képezik a repertoárnak, de remélhetőleg fokozatosan felváltják őket a saját szerzemények.A zenekar nevét a Bagossy testvérpár - Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) - családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok) és Tatár Attila (gitárok, vokál).https://soundcloud.com/bagossybrotherscompanyhttps://www.facebook.com/bagossybrothers

Kézdivásárhelyen a Jazz Café-ban október 18.-an, pénteken este 21 órakor koncertezik a Bagossy Brothers Company.

Az indie/alternativ/folk zenei stílusokat ötvöző zenekar 2013 májusában alakult, tagjai azonban több éve zenélnek együtt, más és más formációkban. A mostani felállás, az előző évek tapasztalatai alapján kialakult és újragondolt zenei irányvonal eredménye. Az utóbbi időkben megíródott saját szerzemények népszerű fogadtatása arra ösztönözte a zenekar tagjait, hogy több figyelmet fordítsanak a saját produkciókra. A feldolgozások jelenleg még szerves részeit képezik a repertoárnak, de remélhetőleg fokozatosan felváltják őket a saját szerzemények.

A zenekar nevét a Bagossy testvérpár - Bagossy Norbert (gitár/ének) és Bagossy László (basszusgitár/vokál) - családneve ihlette, hozzájuk csatlakoztak zenésztársaik, Bartis Szilárd (dobok) és Tatár Attila (gitárok, vokál).

https://soundcloud.com/bagossybrotherscompany
https://www.facebook.com/bagossybrothers


Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!