Incze László Céhtörténeti Múzeum - Incze László Céhtörténeti Múzeum

Incze László Céhtörténeti Múzeum

» Balás András Tudomány és helytállás című könyvének bemutatója

Balás András Tudomány és helytállás című könyvének bemutatója - Balás András Tudomány és helytállás című könyvének bemutatójára és ezzel kapcsolatos beszélgetésre kerül sor az Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítótermében 2013 április 12-én, pénteken 17 órától. A könyvet méltatja Demeter László a Tortoma könyvkiadó igazgatója.Balás András, székely-magyar származású egyetemi tanár és dekán az Egyesült Államokban. Iskoláit Budapesten végezte, az egyetemet évfolyam elsőként. Informatikai és szervezési szakemberként száznál több közleménye jelent meg. Egy ideig az amerikai kongresszus munkatársaként dolgozott a szenátusban Washingtonban. Megalapította a Székely Előfutár Alapítványt (Forerunner Federation), amely székelyföldi kutatókat támogat. Gyergyóremete Díszpolgára 2010 nyara óta.

Balás András Tudomány és helytállás című könyvének bemutatójára és ezzel kapcsolatos beszélgetésre kerül sor az Incze László Céhtörténeti Múzeum időszakos kiállítótermében 2013 április 12-én, pénteken 17 órától. A könyvet méltatja Demeter László a Tortoma könyvkiadó igazgatója.

Balás András, székely-magyar származású egyetemi tanár és dekán az Egyesült Államokban. Iskoláit Budapesten végezte, az egyetemet évfolyam elsőként. Informatikai és szervezési szakemberként száznál több közleménye jelent meg. Egy ideig az amerikai kongresszus munkatársaként dolgozott a szenátusban Washingtonban. Megalapította a Székely Előfutár Alapítványt (Forerunner Federation), amely székelyföldi kutatókat támogat. Gyergyóremete Díszpolgára 2010 nyara óta.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!