Deme Tamás - Csúcstámadásra fel - fotó: Gál László

Csúcstámadásra fel - fotó: Gál László

» Bálványos jib session

Bálványos jib session - Eddig minden évben megszervezésre került a Hóbuli keretein belül. Egy helyi freestyle megmozdulásról van szó, ahova a környékbeli riderek szoktak eljönni.A szervezésben 3 éve veszek részt, ami nagyjából a snowpark kialakítását foglalja magába. Az eddigi tapasztalatok, visszajelzések  lapján a tavalyi Hóbuli messze kiemelkedik a többi közül. Akkor sikerült egy helyi szinten színvonalasnak tekinthető parkot összehozni, ahol egy egész napot szórakozhattunk (két héten belül minden elemet elloptak). A masszívan underground hangulatú aftherparty csak növelte a jó hangulatot.Az idei Hóbuliról előzetesen nem sok jó ígérkezik, ennek legfőbb oka, hogy egybeesik egy nemzetközi snowboard versennyel, a nagybányai Burn The Streets-el. Ezért sokan nem fognak a Bálványosra jönni, ami érthető is hiszen a két rendezvény nem ugyanazt a színvonalat képviseli. Sok ismerősöm megjegyezte: ''Miért nem néztek bele a naptárba, mi is akartunk jönni.'Igaz, a Hóbuli nem csak ezt az egy eseményt foglalja magába, hanem sok egyebet (szerintem túl sokat is), látványosság és színvonal szempontjából megérte volna odébb csúsztatni a dátumot, mondjuk március 1-re.A tökéletlen dátum ellenére, szerencsére akad pár haver, rider, aki itthon marad és felnéz a dombra, hogy adjon pár trükköt a jó régi roadgap-on vagy a csövön.Cheers and happy riding!Az esemény facebook oldala.Fotó: Deme Tamás

Eddig minden évben megszervezésre került a Hóbuli keretein belül. Egy helyi freestyle megmozdulásról van szó, ahova a környékbeli riderek szoktak eljönni.


A szervezésben 3 éve veszek részt, ami nagyjából a snowpark kialakítását foglalja magába. Az eddigi tapasztalatok, visszajelzések  lapján a tavalyi Hóbuli messze kiemelkedik a többi közül. Akkor sikerült egy helyi szinten színvonalasnak tekinthető parkot összehozni, ahol egy egész napot szórakozhattunk (két héten belül minden elemet elloptak). A masszívan underground hangulatú aftherparty csak növelte a jó hangulatot.


Az idei Hóbuliról előzetesen nem sok jó ígérkezik, ennek legfőbb oka, hogy egybeesik egy nemzetközi snowboard versennyel, a nagybányai Burn The Streets-el. Ezért sokan nem fognak a Bálványosra jönni, ami érthető is hiszen a két rendezvény nem ugyanazt a színvonalat képviseli. Sok ismerősöm megjegyezte: ''Miért nem néztek bele a naptárba, mi is akartunk jönni."


Igaz, a Hóbuli nem csak ezt az egy eseményt foglalja magába, hanem sok egyebet (szerintem túl sokat is), látványosság és színvonal szempontjából megérte volna odébb csúsztatni a dátumot, mondjuk március 1-re.

A tökéletlen dátum ellenére, szerencsére akad pár haver, rider, aki itthon marad és felnéz a dombra, hogy adjon pár trükköt a jó régi roadgap-on vagy a csövön.

Cheers and happy riding!

Az esemény facebook oldala.
Fotó: Deme Tamás

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!