Városnapok - Őszi sokadalom - Őszi Sokadalom 2019

Őszi Sokadalom 2019

» Baricz Gergő és zenekara zenél szombat este

Baricz Gergő és zenekara zenél szombat este - Baricz Gergő és zenekara Augusztus 31., szombat este 19:30 órakor.'Lehet, hogy nem ő volt a 2011-es X-Faktor legjobb hangja, de hogy a karaktere neki volt a legjobb, az nem vitás. A borzonti srác valami egészen különlegeset hozott a műsorba: úgy tudott megfelelni a showbiz elvárásainak, hogy közben vállalható maradt' - a méltatás nem máshonnan, mint a Transindex Box Populi oldaláról származik, ahol az Erdélybe nemrég hazaköltözött Baricz Gergő neves 'celebekkel' száll ringbe a lájkok, azaz a népszerűség versenyén.Gergő 1990. június 26-án született Gyergyószentmiklóson. Az X-Faktor második szériájában vált ismertté, ahol harmadik helyezést ért el, de A Dal nevű eurovíziós elődöntőben is felbukkant, Húz című dalával, a Magyarországot képviselő előadó esélyeseként. Zenéjére nagy hatással van Jeff Buckley, a Doors, Elvis Presley, Leonard Cohen és a Red Hot Chili Peppers, de a Quimby és az Intim Torna Illegál stílusa is. Némán állni | Solemn Silence című első önálló albuma kilenc saját dallal és két feldolgozással 2012 novemberében jelent meg. Felfele ívelő pályafutása ellenére, bevallása szerint 'nem tud elszakadni a hegyeinktől', ezért újabban itthon bontogatja szárnyait, s amilyen önállóan a pár forinttal Budapestre, az X-Faktor meghallgatására érkező kissrác a karrierét építgeti, minden bizonnyal nálunk is elsöprő sikert arat.

Baricz Gergő és zenekara Augusztus 31., szombat este 19:30 órakor.
"Lehet, hogy nem ő volt a 2011-es X-Faktor legjobb hangja, de hogy a karaktere neki volt a legjobb, az nem vitás. A borzonti srác valami egészen különlegeset hozott a műsorba: úgy tudott megfelelni a showbiz elvárásainak, hogy közben vállalható maradt" - a méltatás nem máshonnan, mint a Transindex Box Populi oldaláról származik, ahol az Erdélybe nemrég hazaköltözött Baricz Gergő neves "celebekkel" száll ringbe a lájkok, azaz a népszerűség versenyén.
Gergő 1990. június 26-án született Gyergyószentmiklóson. Az X-Faktor második szériájában vált ismertté, ahol harmadik helyezést ért el, de A Dal nevű eurovíziós elődöntőben is felbukkant, Húz című dalával, a Magyarországot képviselő előadó esélyeseként. Zenéjére nagy hatással van Jeff Buckley, a Doors, Elvis Presley, Leonard Cohen és a Red Hot Chili Peppers, de a Quimby és az Intim Torna Illegál stílusa is. Némán állni | Solemn Silence című első önálló albuma kilenc saját dallal és két feldolgozással 2012 novemberében jelent meg. Felfele ívelő pályafutása ellenére, bevallása szerint "nem tud elszakadni a hegyeinktől", ezért újabban itthon bontogatja szárnyait, s amilyen önállóan a pár forinttal Budapestre, az X-Faktor meghallgatására érkező kissrác a karrierét építgeti, minden bizonnyal nálunk is elsöprő sikert arat.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!