Kézdivásárhelyi Kosárlabda - Kézdivásárhelyi Kosárlabda

Kézdivásárhelyi Kosárlabda

» Bball 6 és KSE női kosarasok az A osztályban

Bball 6 és KSE női kosarasok az A osztályban - Péntektől vasárnapig zajlott a Kézdivásárhelyi Sportcsarnokban a felnőtt női kosárlabda bajnokság A osztályért kiirt selejtező tornája, amelyen reszt vett a Kolozsvár-i MC Sport, a Sepsiszentgyörgy-i Bball6 és a házigazda KSE csapata.Egy színvonalas torna volt, izgalmas mérkőzésekkel és amelynek végeredménye sikeresnek mondható, hisz mindkét háromszéki csapat kiharcolta magának az A osztályban való szereplés jogát.A sepsiszentgyörgyi csapat miután kiesett a BC-vel az A osztályból, ismét feljutott a Bball6 csapattal. A kézdivásárhelyi csapat sikere premiernek számít, hiszen a száz éves KSE történelmében még soha sem szerepelt női csapatsportban az első ligában.A mérkőzések eredményei:KSE - MC Sport Kolozsvár 53-50Sepsiszentgyörgy-i Bball6 - Kolozsvár -i MC Sport 69-55KSE - Bball6 65-71Táblázat: 1. Bball6 4p2. KSE 3p3. Mc Sport 2pKSE - Bball 6 Sepsiszentgyörgy 71-65 (18-17;18-19;19-13;16-16)Keményen, szikrázó és egyben egy nagyon izgalmas csatát láthatott a Sportcsarnokba kilátogató több mint 400 néző. Az első két negyedben kiegyensúlyozott mérkőzés folyt a pályán, a csapatok felváltva vezettek a tabellán és nem igazán tudott felülkerekedni egyik csapat sem.A hazaiak inkább az egyéni megoldásokkal szerezték ponjaikat, a vendégek pedig a csapatjátékukkal vívták ki a közönség tetszését. A harmadik negyedben a Kézdivásárhely-i lányok könnyelműen eladtak 2-3 labdát, a sepsiiek ezt könyörtelenül kihasználták és elhúztak 6 pontal a tabellán. A negyedik negyed döntetlennel végződött és nyert a rutinosabb sepsiszentgyörgyi csapat.A mérkőzés legjobb játékosa a 31 pontot elérő Vass Ildikó volt.KSE: Demeter Hanna 15p, Cioaca Daniela 14p, Lénárt Paula 12p, Domokos Réka 5p, Debreczi Iringó 10p, Oana Constantinescu 6p, Koncz Enikő, Kászoni Boglárka, Jakab Ágnes 3p, Rendi Réka, Csáki Barbara, Ana Chirila, Demeter Nóra, edző Luiza Voinea.Bball6: Vass Ildikó 31p (2x3), Kelemen Kincső 21(4x3), Szabó Noémi 7p, Dézsi Kata 4p, Bacsó Brigitta 4p, Székely Lilla, Kokovay Melánia, Gergely Noémi, Szilágyi Réka, Fazakas Orsolya, edző Veress Attila.

Péntektől vasárnapig zajlott a Kézdivásárhelyi Sportcsarnokban a felnőtt női kosárlabda bajnokság A osztályért kiirt selejtező tornája, amelyen reszt vett a Kolozsvár-i MC Sport, a Sepsiszentgyörgy-i Bball6 és a házigazda KSE csapata.

Egy színvonalas torna volt, izgalmas mérkőzésekkel és amelynek végeredménye sikeresnek mondható, hisz mindkét háromszéki csapat kiharcolta magának az A osztályban való szereplés jogát.

A sepsiszentgyörgyi csapat miután kiesett a BC-vel az A osztályból, ismét feljutott a Bball6 csapattal. A kézdivásárhelyi csapat sikere premiernek számít, hiszen a száz éves KSE történelmében még soha sem szerepelt női csapatsportban az első ligában.

A mérkőzések eredményei:
KSE - MC Sport Kolozsvár 53-50
Sepsiszentgyörgy-i Bball6 - Kolozsvár -i MC Sport 69-55
KSE - Bball6 65-71

Táblázat:
1. Bball6 4p
2. KSE 3p
3. Mc Sport 2p

KSE - Bball 6 Sepsiszentgyörgy 71-65 (18-17;18-19;19-13;16-16)

Keményen, szikrázó és egyben egy nagyon izgalmas csatát láthatott a Sportcsarnokba kilátogató több mint 400 néző. Az első két negyedben kiegyensúlyozott mérkőzés folyt a pályán, a csapatok felváltva vezettek a tabellán és nem igazán tudott felülkerekedni egyik csapat sem.

A hazaiak inkább az egyéni megoldásokkal szerezték ponjaikat, a vendégek pedig a csapatjátékukkal vívták ki a közönség tetszését. A harmadik negyedben a Kézdivásárhely-i lányok könnyelműen eladtak 2-3 labdát, a sepsiiek ezt könyörtelenül kihasználták és elhúztak 6 pontal a tabellán. A negyedik negyed döntetlennel végződött és nyert a rutinosabb sepsiszentgyörgyi csapat.
A mérkőzés legjobb játékosa a 31 pontot elérő Vass Ildikó volt.

KSE: Demeter Hanna 15p, Cioaca Daniela 14p, Lénárt Paula 12p, Domokos Réka 5p, Debreczi Iringó 10p, Oana Constantinescu 6p, Koncz Enikő, Kászoni Boglárka, Jakab Ágnes 3p, Rendi Réka, Csáki Barbara, Ana Chirila, Demeter Nóra, edző Luiza Voinea.
Bball6: Vass Ildikó 31p (2x3), Kelemen Kincső 21(4x3), Szabó Noémi 7p, Dézsi Kata 4p, Bacsó Brigitta 4p, Székely Lilla, Kokovay Melánia, Gergely Noémi, Szilágyi Réka, Fazakas Orsolya, edző Veress Attila.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!