Kézdivásárhely Infó Centrum

» Bedobó- és Center - kosárlabda edzőtábor

Bedobó- és Center - kosárlabda edzőtábor - Július 4 és 10 között kerül sor a nemzetközi Bedobó- és Center - kosárlabda edzőtáborra Kézdivásárhelyen 1993 és 1998 között született fiúknak és lányoknak Siculcamp 2010 név alatt.A 7 magyarországi vendégedzővel - az élen Varga Mátyás volt magyarországi nemzeti válogatottal szakszerűen fogják tanítani a résztvevőket a magyarországi Kunszentmárton-i Centertábor-hoz hasonlóan amelyet már eddig 10 alkalommal szerveztek meg.Az edzések a kézdivásárhelyi sportcsarnokban zajlanak, az elszállásolás a Sport Hotelban történik, az étkezés a Rózsa vendéglőben. A táborban való részvételi díj 600 lej (ahol az árban az elszállásolás, étkezés és tábori trikó is benne van). Ebbe a táborban már jelezte részvételét az U18-as válogatott férfi csapata Magyarországnak.Az érdeklődök feliratkozhatnak június 20-ig a tábor weblapján, a www.siculcamp.ro oldalon.

Július 4 és 10 között kerül sor a nemzetközi Bedobó- és Center - kosárlabda edzőtáborra Kézdivásárhelyen 1993 és 1998 között született fiúknak és lányoknak Siculcamp 2010 név alatt.

A 7 magyarországi vendégedzővel - az élen Varga Mátyás volt magyarországi nemzeti válogatottal szakszerűen fogják tanítani a résztvevőket a magyarországi Kunszentmárton-i Centertábor-hoz hasonlóan amelyet már eddig 10 alkalommal szerveztek meg.

Az edzések a kézdivásárhelyi sportcsarnokban zajlanak, az elszállásolás a Sport Hotelban történik, az étkezés a Rózsa vendéglőben. A táborban való részvételi díj 600 lej (ahol az árban az elszállásolás, étkezés és tábori trikó is benne van). Ebbe a táborban már jelezte részvételét az U18-as válogatott férfi csapata Magyarországnak.

Az érdeklődök feliratkozhatnak június 20-ig a tábor weblapján, a www.siculcamp.ro oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!