Zöld Nap Egyesület

» Béke Napja negyedszer

Béke Napja negyedszer - 2012. szeptember 21-én 18:00 órától a Zöld Nap Egyesület immár negyedik alkalommal emlékezik meg a Béke Világnapjára. Péntek délután gyere, és alkosd meg velünk a Béke jelt a céhes városi Sportcsarnok és a stadion között! Segíts megmutatni, hogy sokan vagyunk, akik változtatni akarunk! Ha tudsz, fehér felsőben gyere!A happening után a sportmotel társalgójába Jeremy Gilley: 'Egy Nap Béke' (magyar felirattal) filmvetítésre és Raff Róbert: 'A világvége jelei (Háborúk, fegyverek és ökológiai válság)' előadásra kerül sor.Szeptember 21-én a béke napját ünnepeljük, de vajon beszélhetünk-e manapság békéről? A II. világháború befejezése óta nem volt egyetlen olyan nap, amikor valahol a Földön ne folyt volna valamilyen fegyveres küzdelem. Napjainkban a Föld lakosságának egyharmada háborús körülmények között él.Partner: a kézdivásárhelyi önkormányzat, a HKa és a kézdivásárhelyi sportirodaSzerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Ieva Brikmane

2012. szeptember 21-én 18:00 órától a Zöld Nap Egyesület immár negyedik alkalommal emlékezik meg a Béke Világnapjára. Péntek délután gyere, és alkosd meg velünk a Béke jelt a céhes városi Sportcsarnok és a stadion között! Segíts megmutatni, hogy sokan vagyunk, akik változtatni akarunk! Ha tudsz, fehér felsőben gyere!

A happening után a sportmotel társalgójába Jeremy Gilley: "Egy Nap Béke" (magyar felirattal) filmvetítésre és Raff Róbert: "A világvége jelei (Háborúk, fegyverek és ökológiai válság)" előadásra kerül sor.
Szeptember 21-én a béke napját ünnepeljük, de vajon beszélhetünk-e manapság békéről? A II. világháború befejezése óta nem volt egyetlen olyan nap, amikor valahol a Földön ne folyt volna valamilyen fegyveres küzdelem. Napjainkban a Föld lakosságának egyharmada háborús körülmények között él.

Partner: a kézdivásárhelyi önkormányzat, a HKa és a kézdivásárhelyi sportiroda
Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Ieva Brikmane

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!