Zöld Nap Egyesület

» Béke Napja másodszor

Béke Napja másodszor - 2010. szeptember 21-én, kedden 17:00 órától a Sportcsarnok és a stadion között a Béke Világnapján a Zöld Nap Egyesület immár második alkalommal szervez performanszt.Bővebben a http://zoldnap.info/web/beke_nap oldalon.Frissítés:Több mint hatvanan gyerekek, fiatalok és felnőttek vettek részt szeptember 21-én a Zöld Nap Egyesület felhívására azon a happeningen, amelynek célja, hogy az erőszakmentességért kampányoljon. A szervezet immár második alkalommal csatlakozott a Nemzetközi Béke Nap rendezvényeihez. A kézdivásárhelyi Sinkovits stadionnál alakították ki a béke nemzetközi szimbólumát.A legtöbb érdeklődő a Turóczi Mózes Általános Iskolából, György Andrea (angol tanárnő) vezetésével került ki. A megmozduláson felolvasta Bálint Botond (a ZNE önkéntese), Ban Ki Mun ENSZ főtitkár erre a napra írt üzenetét.Bővebben a beszámolóról a zoldnap.info oldalon.

2010. szeptember 21-én, kedden 17:00 órától a Sportcsarnok és a stadion között a Béke Világnapján a Zöld Nap Egyesület immár második alkalommal szervez performanszt.

Bővebben a http://zoldnap.info/web/beke_nap oldalon.


Frissítés:

Több mint hatvanan gyerekek, fiatalok és felnőttek vettek részt szeptember 21-én a Zöld Nap Egyesület felhívására azon a happeningen, amelynek célja, hogy az erőszakmentességért kampányoljon. A szervezet immár második alkalommal csatlakozott a Nemzetközi Béke Nap rendezvényeihez. A kézdivásárhelyi Sinkovits stadionnál alakították ki a béke nemzetközi szimbólumát.

Béke napja

A legtöbb érdeklődő a Turóczi Mózes Általános Iskolából, György Andrea (angol tanárnő) vezetésével került ki. A megmozduláson felolvasta Bálint Botond (a ZNE önkéntese), Ban Ki Mun ENSZ főtitkár erre a napra írt üzenetét.

Bővebben a beszámolóról a zoldnap.info oldalon.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!