Városháza - Kézdivásárhely Polgármesteri Hivatala - Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

Városháza - Vásár előtt a főtér - fotó: Deme Tamás

» Bemutatkozik a Benji Állatvédő Egyesület

Bemutatkozik a Benji Állatvédő Egyesület - A Benji Állatvédő Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, március 7-én a Vigadó Művelődési Ház kistermében nyílt fórumot szervez, 18.00 órai kezdettel.A kerekasztal megbeszélés főbb témái:- Kutyamenhely alapítása- Állatvédés és állatmentés- Kóborkutyák helyzete KézdivásárhelyenMinden érdeklődőt szeretettel várunk!Rengeteg kutya kóborol az utcákon, éhezve és rossz egészségi állapotban. Gyakorta hallunk véleményeket arról, hogy miként is lehetne ezt a problémát megoldani, de annál kevesebb az olyan hír, ami arról számolna be, hogy valaki cselekedett is az ügy érdekében. A Benji  Egyesület erre a problémára fog megoldást nyújtani Kézdivásárhelyen és környékén. Ez nem csak állatbaráti, hanem közegészségügyi és közbiztonsági kérdés is. A szervezet céljai: - a gazdátlan ebek befogása- átmeneti otthon biztosítása a gazdátlan ebek számára - a befogott kutyák állatorvosi ellátása és felkészítése örökbefogadásra - örökbefogadási programok szervezése - a kutyapopuláció ivartalanítása, meggátolva így a felesleges szaporulatot - a lakosság számára előnyös, a kisállattartással kapcsolatos szolgáltatások nyújtása. - a lakosság oktatása a felelősségteljes állattartásra. - állatokkal (kutya, macska, ló, stb.) szemben elkövetett kegyetlenkedés, állatkínzások megfékezése a hatóságok bevonásával.http://www.help-benji.ro/Facebook: Benji Állatvédő Egyesület

A Benji Állatvédő Egyesület és a kézdivásárhelyi Polgármesteri Hivatal, március 7-én a Vigadó Művelődési Ház kistermében nyílt fórumot szervez, 18.00 órai kezdettel.

A kerekasztal megbeszélés főbb témái:
- Kutyamenhely alapítása
- Állatvédés és állatmentés
- Kóborkutyák helyzete Kézdivásárhelyen

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Rengeteg kutya kóborol az utcákon, éhezve és rossz egészségi állapotban. Gyakorta hallunk véleményeket arról, hogy miként is lehetne ezt a problémát megoldani, de annál kevesebb az olyan hír, ami arról számolna be, hogy valaki cselekedett is az ügy érdekében. A Benji  Egyesület erre a problémára fog megoldást nyújtani Kézdivásárhelyen és környékén. Ez nem csak állatbaráti, hanem közegészségügyi és közbiztonsági kérdés is.

A szervezet céljai:
- a gazdátlan ebek befogása
- átmeneti otthon biztosítása a gazdátlan ebek számára
- a befogott kutyák állatorvosi ellátása és felkészítése örökbefogadásra
- örökbefogadási programok szervezése
- a kutyapopuláció ivartalanítása, meggátolva így a felesleges szaporulatot
- a lakosság számára előnyös, a kisállattartással kapcsolatos szolgáltatások nyújtása.
- a lakosság oktatása a felelősségteljes állattartásra.
- állatokkal (kutya, macska, ló, stb.) szemben elkövetett kegyetlenkedés, állatkínzások megfékezése a hatóságok bevonásával.

http://www.help-benji.ro/

Facebook: Benji Állatvédő Egyesület

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!