Zöld Nap Egyesület

» Bemutatták az - On the green road - projektet

Bemutatták az - On the green road - projektet - 'On the green road' címmel február 15-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tartott.Az eseményen készült fotók megtekinthetõek az az egyesület facebook adatlapján!A sajtótájékoztatón Ráduly Attila projektkoordinátor és Derzsi Katalin a projekt mentora mutatta be a február elsején megkezdõdött projektet.Az On the green road elnevezésû projekt fõ célja a Nemere Útja zöld útvonal továbbfejlesztése valamint a környezettudatos nevelés fontosságának hangsúlyozása. A környezeti nevelés hatást gyakorol a környezet minõségét érintõ döntéshozatalra, személyiségformálásra, és egy széles értelemben vett viselkedésmód kialakítására.A több mint egy évig tartó projektben különös figyelmet fordítanak az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) által kínált lehetõségek népszerûsítésére. Ugyanakkor a projekt magába foglalja a Zöld Nap Egyesület által szervezett már hagyományosnak tûnõ események lebonyolítását is. Az esemény keretén belül, Emmanuelle Baillet, Elaine Ivassenko és Gema Puerma Castillo EVS önkéntesek a saját céljaikat foglalták össze.'A három külföldi önkéntes jelenléte városunkban újabb nemzeti estek megszervezésére ad lehetõséget és örömünkre szolgál, hogy jelenlétük által ingyenes non-formális nyelvtanulási lehetõségben vehetnek részt a céhes város lakosai. Március közepétõl heti rendszerességgel egyesületünk szervezésében spanyol és francia nyelvórák lesznek.' - ismertették a szervezõk.A sajtótájékoztató végén a feltett kérdések megválaszolására került sor.A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.Szerzõ: Ráduly AttilaFotó: Pál Zsuzsanna

"On the green road" címmel február 15-én a kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület sajtótájékoztatót tartott.

Az eseményen készült fotók megtekinthetõek az az egyesület facebook adatlapján!

A sajtótájékoztatón Ráduly Attila projektkoordinátor és Derzsi Katalin a projekt mentora mutatta be a február elsején megkezdõdött projektet.

Az On the green road elnevezésû projekt fõ célja a Nemere Útja zöld útvonal továbbfejlesztése valamint a környezettudatos nevelés fontosságának hangsúlyozása. A környezeti nevelés hatást gyakorol a környezet minõségét érintõ döntéshozatalra, személyiségformálásra, és egy széles értelemben vett viselkedésmód kialakítására.

A több mint egy évig tartó projektben különös figyelmet fordítanak az Európai Önkéntes Szolgálat(EVS) által kínált lehetõségek népszerûsítésére. Ugyanakkor a projekt magába foglalja a Zöld Nap Egyesület által szervezett már hagyományosnak tûnõ események lebonyolítását is. Az esemény keretén belül, Emmanuelle Baillet, Elaine Ivassenko és Gema Puerma Castillo EVS önkéntesek a saját céljaikat foglalták össze.

"A három külföldi önkéntes jelenléte városunkban újabb nemzeti estek megszervezésére ad lehetõséget és örömünkre szolgál, hogy jelenlétük által ingyenes non-formális nyelvtanulási lehetõségben vehetnek részt a céhes város lakosai. Március közepétõl heti rendszerességgel egyesületünk szervezésében spanyol és francia nyelvórák lesznek." - ismertették a szervezõk.

A sajtótájékoztató végén a feltett kérdések megválaszolására került sor.

A projektet a Fiatalok Lendületben (Youth in Action) program, Európai Önkéntes Szolgálat második alpontja támogatja.

Szerzõ: Ráduly Attila
Fotó: Pál Zsuzsanna

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!