Kézdivásárhely Infó Centrum

» Biciklitúra az Ika-várhoz

Biciklitúra az Ika-várhoz - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a KSE kerékpár szakosztálya biciklitúrát szervez június 19-én 8 órától az Ika-várhoz.Mindenkit szeretettel várunk, a 14 éven aluli gyermekeket szülői engedéllyel tudjuk elfogadni. (az erre vonatkozó formanyomtatvány a sportirodában kérhető).Érdeklődni, bejelentkezni a túrára a június 17-ig lehet a 0730 600286-os telefonszámon, vagy a kocsiszo@yahoo.com email címen Kocsis Zoltánnál, vagy Gál Lászlónál a Tekergő kerékpárboltban.

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a KSE kerékpár szakosztálya biciklitúrát szervez június 19-én 8 órától az Ika-várhoz.
Mindenkit szeretettel várunk, a 14 éven aluli gyermekeket szülői engedéllyel tudjuk elfogadni. (az erre vonatkozó formanyomtatvány a sportirodában kérhető).
Érdeklődni, bejelentkezni a túrára a június 17-ig lehet a 0730 600286-os telefonszámon, vagy a kocsiszo@yahoo.com email címen Kocsis Zoltánnál, vagy Gál Lászlónál a Tekergő kerékpárboltban.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!