Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Blueberry - A Fejvadász című kalandfilm a Filmklubban

Blueberry - A Fejvadász című kalandfilm a Filmklubban - Február 24.én 19.órától a Filmklubban, a 'Blueberry” (A Fejvadász) című,  2004.es francia-mexikói-amerikai kalandfilm kerül vászonra 124 percben, Jan Counen rendezésében.  A tizenéves Mike Blueberry életét egy indián törzsnek köszönheti, akik befogadják maguk közé. Évekkel később Mike visszatér a fehérek világába, ő less Palomitóváros seriffje. Egy nap a helyi italmérésben verekedés robban ki, a bajkeverők egyikéről pedig kiderül: valójában Werner Amadeus von Luckner báró. Ráadásul von Luckner  birtokában van egypuska, amely egy halott helybelié volt, így elsőszámú gyanúsítottá lép elő a gyilkosság ügyében.Az emberek felháborodottan meg akarják lincselni a bárót, de Blueberry megmenti őt, hogy átadhassak étfejvadásznak. A bárónak azonban sikerül egérutat nyernie.Szereplők: Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis

Február 24.én 19.órától a Filmklubban, a "Blueberry” (A Fejvadász) című,  2004.es francia-mexikói-amerikai kalandfilm kerül vászonra 124 percben, Jan Counen rendezésében.  

A tizenéves Mike Blueberry életét egy indián törzsnek köszönheti, akik befogadják maguk közé. Évekkel később Mike visszatér a fehérek világába, ő less Palomitóváros seriffje. Egy nap a helyi italmérésben verekedés robban ki, a bajkeverők egyikéről pedig kiderül: valójában Werner Amadeus von Luckner báró. Ráadásul von Luckner  birtokában van egypuska, amely egy halott helybelié volt, így elsőszámú gyanúsítottá lép elő a gyilkosság ügyében.Az emberek felháborodottan meg akarják lincselni a bárót, de Blueberry megmenti őt, hogy átadhassak étfejvadásznak. A bárónak azonban sikerül egérutat nyernie.

Szereplők: Vincent Cassel, Michael Madsen, Juliette Lewis



Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!