Kézdivásárhely Infó Centrum

» Bolhapiac és cserebere vásár Kézdivásárhelyen

Bolhapiac és cserebere vásár Kézdivásárhelyen - Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Zöld Nap Egyesület szervezésében bolhapiacra, valamint cserebere vásárra ('Ruhámat a ruhádért') került sor február 27-én a céhes város sportcsarnokában.Ez eseményen mintegy négyszáz személy vett részt, akik árultak, vásároltak, cseréltek, vagy egyszerűen csak nézelődtek és élvezték a bolhapiac egyedi hangulatát.A vásárban lehetett kapni könyvet, cipőt, ruhát, szerszámot, régi tárgyakat, és újakat egyaránt, illetve kerékpárt, telefont, és még egyéb használati cikkeket.Akik nem tudták, vagy nem akarták eladni portékájukat, felajánlhatták ruhájukat a rászorulók részére. Az ebből a célból összegyűjtött 6 zsák ruhát a Zöld Nap Egyesület csapata szegény sorsban élő személyeknek fogja továbbítani.A bolhapiacot minden hónap utolsó szombatján szervezzük de. 10 órátől Kézdivásárhely sportcsarnokában. Asztalfoglalás a 0730 600 286-os telefonszámon, vagy a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen lehetséges március 24-ig.A bolhapiac minden résztvevője ajándékot fog kapni! Szeretettel várjuk az érdeklődőket!Kocsis Zoltán, sportiroda vezető

Kézdivásárhely polgármesteri hivatalának sportirodája és a Zöld Nap Egyesület szervezésében bolhapiacra, valamint cserebere vásárra ("Ruhámat a ruhádért") került sor február 27-én a céhes város sportcsarnokában.
Ez eseményen mintegy négyszáz személy vett részt, akik árultak, vásároltak, cseréltek, vagy egyszerűen csak nézelődtek és élvezték a bolhapiac egyedi hangulatát.
A vásárban lehetett kapni könyvet, cipőt, ruhát, szerszámot, régi tárgyakat, és újakat egyaránt, illetve kerékpárt, telefont, és még egyéb használati cikkeket.
Akik nem tudták, vagy nem akarták eladni portékájukat, felajánlhatták ruhájukat a rászorulók részére. Az ebből a célból összegyűjtött 6 zsák ruhát a Zöld Nap Egyesület csapata szegény sorsban élő személyeknek fogja továbbítani.
A bolhapiacot minden hónap utolsó szombatján szervezzük de. 10 órátől Kézdivásárhely sportcsarnokában. Asztalfoglalás a 0730 600 286-os telefonszámon, vagy a kocsiszo@yahoo.com világhálós címen lehetséges március 24-ig.
A bolhapiac minden résztvevője ajándékot fog kapni!
 
Szeretettel várjuk az érdeklődőket!
Kocsis Zoltán, sportiroda vezető

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Bolhapiac

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

Hibajelentéshez kattintson ide!