Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Bon Bon koncerttel zárják az óévet Kézdivásárhelyen a Mimella Clubban

Bon Bon koncerttel zárják az óévet Kézdivásárhelyen a Mimella Clubban - Aki még nem döntötte el, hogy hol búcsúztatja az óévet, nem kell tovább gondolkodnia: a kézdivásárhelyi Mimella Clubban hatalmas buli igérkezik. Először látogat Kézdivásárhelyre a nagysikerű Bon Bon zenekar, és a legnagyobb slágereiket hozzák el a közönségnek.Az óév utolsó napján, december 30-án, 21 órától Bon Bon koncert lesz a Mimellában. A magyarországi együttes két tagja, Szolnoki Péter és Török Tamás már 1995 óta járják a világot Bon Bon zenekarként, slágereik ott voltak a magyar toplistákon, fiatalos, lendületes stílusukat hamar megkedvelte a közönség. Első slágerük a Viva Espana volt, utána jött a Szexepilem, a Haverok, buli, szamba, és átütő sikert arattak a Valami Amerika című film betétdalának feléneklésével, amelyet azóta is a magyar zenetörténelem egyik remekműveként jegyeznek. A Bon Bon zenekar 17 éves múltjában sok eseménnyel büszkélkedhet, zenekari bemutatkozásuk például a világhírű Earth Wind & Fire előtt volt, felléptek az Irigy Hónaljmirigy előzenekaraként is, akik, természetesen, több dalukat is 'mirigyesítettek' később. Ihletet merítettek az akciódús James Bond filmekből is, és egy egész albumot is jelentettek meg a jól ismert Bond-névjeggyel. A My Name is Bond...Bon-Bon több slágert adott a magyar könnyűzenének, többek között a Szexepilem című szerzeményt, amelyet azóta is szívesen dúdolunk. Ez a lemez arany lett. A harmadik aranylemezt a Valami Amerika című film azonos nevű betétdala hozta. A zenekar két tagja jazz és swing stílusban is kipróbálta magát, nem kevés sikerrel A Bon Bon repertoárja 13 albumot számlál, a legutolsót 2010-ben jelentették meg.Az óév utolsó napját tehát jó hangulatban, a szilveszter éjszakára hangolódva töltheti el az, aki eljön a Bon Bon zenekar kézdivásárhelyi koncertjére.Jegyeket a helyszínen lehet váltani, 20 lejes áron.

Aki még nem döntötte el, hogy hol búcsúztatja az óévet, nem kell tovább gondolkodnia: a kézdivásárhelyi Mimella Clubban hatalmas buli igérkezik. Először látogat Kézdivásárhelyre a nagysikerű Bon Bon zenekar, és a legnagyobb slágereiket hozzák el a közönségnek.



Az óév utolsó napján, december 30-án, 21 órától Bon Bon koncert lesz a Mimellában. A magyarországi együttes két tagja, Szolnoki Péter és Török Tamás már 1995 óta járják a világot Bon Bon zenekarként, slágereik ott voltak a magyar toplistákon, fiatalos, lendületes stílusukat hamar megkedvelte a közönség. Első slágerük a Viva Espana volt, utána jött a Szexepilem, a Haverok, buli, szamba, és átütő sikert arattak a Valami Amerika című film betétdalának feléneklésével, amelyet azóta is a magyar zenetörténelem egyik remekműveként jegyeznek. A Bon Bon zenekar 17 éves múltjában sok eseménnyel büszkélkedhet, zenekari bemutatkozásuk például a világhírű Earth Wind & Fire előtt volt, felléptek az Irigy Hónaljmirigy előzenekaraként is, akik, természetesen, több dalukat is "mirigyesítettek" később. Ihletet merítettek az akciódús James Bond filmekből is, és egy egész albumot is jelentettek meg a jól ismert Bond-névjeggyel. A My Name is Bond...Bon-Bon több slágert adott a magyar könnyűzenének, többek között a Szexepilem című szerzeményt, amelyet azóta is szívesen dúdolunk. Ez a lemez arany lett.



A harmadik aranylemezt a Valami Amerika című film azonos nevű betétdala hozta. A zenekar két tagja jazz és swing stílusban is kipróbálta magát, nem kevés sikerrel A Bon Bon repertoárja 13 albumot számlál, a legutolsót 2010-ben jelentették meg.



Az óév utolsó napját tehát jó hangulatban, a szilveszter éjszakára hangolódva töltheti el az, aki eljön a Bon Bon zenekar kézdivásárhelyi koncertjére.

Jegyeket a helyszínen lehet váltani, 20 lejes áron.

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!