Jazz Café - Jazz Café

Jazz Café

» Borudvar csütörtök este - Éltes Áron Quartet feat. Gáspár Csaba - Music & Wine nights

Borudvar csütörtök este - Éltes Áron Quartet feat. Gáspár Csaba - Music & Wine nights - Kis program változás augusztus 28.-án a csütörtök esti Borudvar programjában, az ígért Kőrösi Szürkeverebek Jazzbandája sajnos nem tud zenélni, helyettük a sepsiszentgyörgyi Éltes Áron Quartet feat. Gáspár Csaba lépnek fel 21 órától és ezzel elindul a koncertsorozat a borudvaron.

Éltes Áron 2012 januárjában határozta el, hogy összekovácsol maga mellé egy olyan csapatot, amellyel együtt megtalálhatják a jazz zenestílus adta örömöket.

Tagok:
Éltes Áron // szaxofon
Könczey Jenő // billentyű
Kerezsi Csongor // basszusgitár
Pál Gábor // dobok
Gáspár Csaba // ének

Kis program változás augusztus 28.-án a csütörtök esti Borudvar programjában, az ígért Kőrösi Szürkeverebek Jazzbandája sajnos nem tud zenélni, helyettük a sepsiszentgyörgyi Éltes Áron Quartet feat. Gáspár Csaba lépnek fel 21 órától és ezzel elindul a koncertsorozat a borudvaron. Éltes Áron 2012 januárjában határozta el, hogy összekovácsol maga mellé egy olyan csapatot, amellyel együtt megtalálhatják a jazz zenestílus adta örömöket. Tagok: Éltes Áron // szaxofon Könczey Jenő // billentyű Kerezsi Csongor // basszusgitár Pál Gábor // dobok Gáspár Csaba // ének

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!