Zöld Nap Egyesület

» Bringázás a család és egészség hete alkalmával

Bringázás a család és egészség hete alkalmával - 2014. június 9-én a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda a család és egészség hete alkalmából bringatúrát szervezett a Nemere Útján.Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.A megmozdulás alkalmával 51 bringás pattant a nyeregbe a C jelzéseket követve Kézdiszentlélek fele tekert ahonnan a tetőn álló 13. századi római katolikus Szent István-kápolnához tartott, utána Kézdiszentkereszten a többszörösen kitűntett és már a 19 században is palackozott borvizzel tölthették meg a kulacsukat a bringások, melyet most is előszeretettel használnak a helybeliek. Majd Bélafalva, Kurtapatak, Esztelnek, Csomortán, Kézdialmás és Lemhény érintésével tartottak egy nagyobb pihenőt. A bringázok a Manna Központban szeretetnyelvek a családban címmel egy előadáson vehettek részt, melyet Vinczi Botond és Zsuzsa tartott. Ugyanitt került sor az ebédre és különböző szabadidős tevékenységekre is. A túrázó csapat Bereck, Kézdimartonos, Ozsdola, Sárfalva és Oroszfalu érintésével zárták a bringázást.A túra legfiatalabb résztvevője a 6 éves Tamás Márk volt, aki előszeretettel tekerte végig a 62 km-es távot.Az útvonalról bővebben az erre a célra létrehozott (nemere.zoldnap.info) portálon kaphat információt.Fotó: Canea-Kocsis András, Bíró Levente és Ráduly Attila

2014. június 9-én a Zöld Nap Egyesület és a kézdivásárhelyi sportiroda a család és egészség hete alkalmából bringatúrát szervezett a Nemere Útján.

Az eseményen készült fotók az egyesület facebook adatlapján tekinthetőek meg.

A megmozdulás alkalmával 51 bringás pattant a nyeregbe a C jelzéseket követve Kézdiszentlélek fele tekert ahonnan a tetőn álló 13. századi római katolikus Szent István-kápolnához tartott, utána Kézdiszentkereszten a többszörösen kitűntett és már a 19 században is palackozott borvizzel tölthették meg a kulacsukat a bringások, melyet most is előszeretettel használnak a helybeliek. Majd Bélafalva, Kurtapatak, Esztelnek, Csomortán, Kézdialmás és Lemhény érintésével tartottak egy nagyobb pihenőt. A bringázok a Manna Központban szeretetnyelvek a családban címmel egy előadáson vehettek részt, melyet Vinczi Botond és Zsuzsa tartott. Ugyanitt került sor az ebédre és különböző szabadidős tevékenységekre is. A túrázó csapat Bereck, Kézdimartonos, Ozsdola, Sárfalva és Oroszfalu érintésével zárták a bringázást.

A túra legfiatalabb résztvevője a 6 éves Tamás Márk volt, aki előszeretettel tekerte végig a 62 km-es távot.

Az útvonalról bővebben az erre a célra létrehozott (nemere.zoldnap.info) portálon kaphat információt.

Fotó: Canea-Kocsis András, Bíró Levente és Ráduly Attila

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!