Zöld Nap Egyesület

» Budapesti EVS önkéntes lehetőség

Budapesti EVS önkéntes lehetőség - A Profilantorp Egyesület jelenleg egy nagy projekten dolgozik, a Védegylettel közösen, az önkéntes projektjének gerincét a Kisközösségek Átalakulásban projekt adná, rengeteg tanulási lehetőséggel. (A projekt honlapja itt található: http://kozossegek.atalakulo.hu/node/1
Mivel a közösségek amelyekkel dolgoznak magyarul beszélnek, illetve a feladatok is nagyrészt igényelnek magyar nyelv tudást, ezért magyarul beszélő önkéntesre van szükség. Jelentkezési határidő szeptember 15. Az önkéntes bármilyen nemű lehet, 20-30 év közötti. A projekt keretében két ifjúsági csere lebonyolításában és a Körfeszt nevű fesztivál szervezésében és lebonyolításában is segédkezne az önkéntes, e mellett honlap feltöltési, fotózási, adminisztratív jellegű munkái lennének egyesületünknél. Időszak: 2015 március - november.

Kérem jelezzétek a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein (0766,611066, office@zoldnap.info) ha szívesen működnétek együtt ebben, illetve, ha van lelkes, aktív, ideális ismerősötök!

Köszönjük!

A Profilantorp Egyesület jelenleg egy nagy projekten dolgozik, a Védegylettel közösen, az önkéntes projektjének gerincét a Kisközösségek Átalakulásban projekt adná, rengeteg tanulási lehetőséggel. (A projekt honlapja itt található: http://kozossegek.atalakulo.hu/node/1 Mivel a közösségek amelyekkel dolgoznak magyarul beszélnek, illetve a feladatok is nagyrészt igényelnek magyar nyelv tudást, ezért magyarul beszélő önkéntesre van szükség. Jelentkezési határidő szeptember 15. Az önkéntes bármilyen nemű lehet, 20-30 év közötti. A projekt keretében két ifjúsági csere lebonyolításában és a Körfeszt nevű fesztivál szervezésében és lebonyolításában is segédkezne az önkéntes, e mellett honlap feltöltési, fotózási, adminisztratív jellegű munkái lennének egyesületünknél. Időszak: 2015 március - november. Kérem jelezzétek a Zöld Nap Egyesület elérhetőségein (0766,611066, office@zoldnap.info) ha szívesen működnétek együtt ebben, illetve, ha van lelkes, aktív, ideális ismerősötök! Köszönjük!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!