Kézdivásárhely Infó Centrum

» Cobra Unifight - K1 gála a sportcsarnokban

Cobra Unifight - K1 gála a sportcsarnokban - Kézdivásárhely polgármesteri hivatala és a sepsiszentgyörgyi Cobra Unifight sportegyesület K1 gálát szervez a céhes város sportcsarnokában augusztus 7-én 18.30 órától.A mérkőzések rendjén láthatjuk majd a megyeközponti Szabó István európai profi kick-box bajnokot, aki szombaton a szerb Vojnic Tunic Vlatko ellen fog harcolni. Továbbá színvonalas megmérettetésekre számíthatunk Fogarasi Hajnal, Bajna Árpád, Domokos Magor, Nazare Florin és Lorand Sachs jelenlétében.A szervezők szeretettel látnak minden érdeklődőt, belépőjegeket a helyszínen lehet majd váltani 20 lejért.Kocsis Zoltán[ Verseny ] A kézdi.infó 2 darab - belépõjegyet sorsol ki erre az eseményre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Eredményhirdetés az esemény napján, délben 14 órakor. Sok sikert mindenkinek!!!

Kézdivásárhely polgármesteri hivatala és a sepsiszentgyörgyi Cobra Unifight sportegyesület K1 gálát szervez a céhes város sportcsarnokában augusztus 7-én 18.30 órától.
A mérkőzések rendjén láthatjuk majd a megyeközponti Szabó István európai profi kick-box bajnokot, aki szombaton a szerb Vojnic Tunic Vlatko ellen fog harcolni. Továbbá színvonalas megmérettetésekre számíthatunk Fogarasi Hajnal, Bajna Árpád, Domokos Magor, Nazare Florin és Lorand Sachs jelenlétében.
A szervezők szeretettel látnak minden érdeklődőt, belépőjegeket a helyszínen lehet majd váltani 20 lejért.

Kocsis Zoltán


[ Verseny ] A kézdi.infó 2 darab - belépõjegyet sorsol ki erre az eseményre. Ha részt szeretnél venni, nem kell mást tenned minthogy szépen és helyesen hozzászólj ehhez az eseményhez. Eredményhirdetés az esemény napján, délben 14 órakor. Sok sikert mindenkinek!!!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

JumboJumbo
Bejegyezve: 2010-08-04 17:54:00
kulombozo utesek es rugasok lesznek itt hey :))
Zó
Bejegyezve: 2010-08-05 14:56:17
Ebben a sportágban az a legény, aki bírja. Különösen kemény küzdelem vár Szabó Istire, aki 7 fordulós mérkõzés elé néz.
Hajrá Isti, hajrá Háromszék!
zsorzsatyzsorzsaty
Bejegyezve: 2010-08-06 15:32:47
igaz UFC-t szoktam nézni, de megnéznék egy ilyent is elõben
zsorzsatyzsorzsaty
Bejegyezve: 2010-08-07 20:05:36
Eredményhirdetés a meccs után? :)
Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)Kézdivásárhely Infó Centrum (Kézdiinfó)
Bejegyezve: 2010-08-08 16:12:22
Kedves felhasználók!

Sajnos a sorsolási rendszer egy apró hiba folytán nem mûködött megfelelõen. A hibát már kijavítottuk. Elnézést kérünk minden érintettõl és reméljük, hogy még lesz alkalom pótolni ezt a kellemetlen mulasztást.

Köszönjük a megértést és az együttmûködést.
Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!