Kézdivásárhelyi Uránia Filmklub - Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

Filmklub Party Session 30 - Dj Frantic / Dj RP + MDMAPEX @ drums

» Coco avant Chanel + RADIOHEAD Live @ Praha a Filmklubban

Coco avant Chanel + RADIOHEAD Live @ Praha a Filmklubban - Folytatjuk ehavi francia filmválogatásunkat, február 16-án 19 órától a 2009-es 'Coco avant Chanel' című francia életrajzi drámát vetítjük, 105 percben. Rendező Anne Fontaine.Gabrielle Chanel hányatott sorsú gyerekkorát, sikertelen énekesnői próbálkozásait a párizsi mulatók világában, majd kezdeti vívódásait önmagával, egészen a divat királynőjévé válásáig kísérhetjük nyomon Audrey Tautou főszereplésével.Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája.Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel.Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat.Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában.Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja.Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja.Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára.Díjak és jelölések: BAFTA, Osca, Európai Filmakadémia díj.Film után 'RADIOHEAD Live @ Praha ' 2009-es koncertet vetítjük, aminek egyik érdekessége, hogy a rajongók legjobb felvételeiből van összevágva, persze jó hangminőségben.Izelítő:

Folytatjuk ehavi francia filmválogatásunkat, február 16-án 19 órától a 2009-es "Coco avant Chanel" című francia életrajzi drámát vetítjük, 105 percben. Rendező Anne Fontaine.

Gabrielle Chanel hányatott sorsú gyerekkorát, sikertelen énekesnői próbálkozásait a párizsi mulatók világában, majd kezdeti vívódásait önmagával, egészen a divat királynőjévé válásáig kísérhetjük nyomon Audrey Tautou főszereplésével.

Egy közép-franciaországi kislány, aki árvaházba kerül a nővérével, és minden vasárnap hiába várja, hogy érte jöjjön az apukája.
Egy kávéházi énekesnő, elhaló hanggal, aki egy csapat részeg katona előtt lép fel.
Egy alacsony varrónő, aki egy vidéki szabó hátsó műhelyében szegi fel a ruhákat.
Egy kezdő kurtizán, aki túl sovány, és akinek menedéket védelmezője, Etienne Balsan nyújt a könnyűvérű nőcskék és az éjszakai császárok világában.
Egy szerelmes asszony, aki azt állítja, hogy sosem lesz senki felesége, különösen nem Boy Capelé, a férfié, aki pedig imádja.
Egy lázadó, akit a kora társadalmi elvárásai béklyóba zárnak, és aki a szeretői ingét hordja.
Ez Coco Chanel története, aki azelőtt testesítette meg a modern nőt, mielőtt azt kitalálta volna a világ számára.

Díjak és jelölések: BAFTA, Osca, Európai Filmakadémia díj.



Film után "RADIOHEAD Live @ Praha " 2009-es koncertet vetítjük, aminek egyik érdekessége, hogy a rajongók legjobb felvételeiből van összevágva, persze jó hangminőségben.
Izelítő:

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!