Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Család és egészség hete: Az én családom - fotópályázati felhívás

Család és egészség hete: Az én családom - fotópályázati felhívás - A Rebeka Missziós Központ Egyesület pályázatot hirdet a - Család és egészség hete - rendezvénysorozat népszerűsítése érdekében. A fotópályázat tárgya: Az én családom.A pályázás módja: Küldje be fényképét a Rebeka Missziós Központ facebook oldalára és kérje meg barátait, hogy szavazzanak 'tetszik'-kel az Ön fotójára.A legtöbb lájkot kapó fénykép tulajdonosa lesz a nyertes. A pályázás időtartama: 2014. Március 12 - 2014. Május 12.Díjazás:I. Díj Ajándékcsomag 100 lej értékben és ingyenes részvétel (a pályázó egész családja számára) a Család és egészség hete zárónapján, illetve a nyertes család megjelenítése a rendezvény plakátján (amennyiben a pályázó egyetért ezzel)II. Díj Ajándékcsomag 100 lej értékben III. Díj Ajándékcsomag 50 lej értékbenhttps://www.facebook.com/RebekaMissziosKozpontBővebb infó: 0754 646744Kocsis Zoltán

A Rebeka Missziós Központ Egyesület pályázatot hirdet a - Család és egészség hete - rendezvénysorozat népszerűsítése érdekében. 
A fotópályázat tárgya: Az én családom.

A pályázás módja: Küldje be fényképét a Rebeka Missziós Központ facebook oldalára és kérje meg barátait, hogy szavazzanak 'tetszik'-kel az Ön fotójára.

A legtöbb lájkot kapó fénykép tulajdonosa lesz a nyertes. A pályázás időtartama: 2014. Március 12 - 2014. Május 12.

Díjazás:
I. Díj Ajándékcsomag 100 lej értékben és ingyenes részvétel (a pályázó egész családja számára) a Család és egészség hete zárónapján, illetve a nyertes család megjelenítése a rendezvény plakátján (amennyiben a pályázó egyetért ezzel)
II. Díj Ajándékcsomag 100 lej értékben 
III. Díj Ajándékcsomag 50 lej értékben

https://www.facebook.com/RebekaMissziosKozpont
Bővebb infó: 0754 646744
Kocsis Zoltán

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!