Kézdi.infó - Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

Szerkeszd saját borítóképed a kézdi.infó oldaladon

» Családi bicikliverseny a Skat-Kart kartingpályán

A Székely Hírmondó nagyszabású bicikliversenyt szervez pénteken a Skat-Kart kartingpályáján, amelyre kicsik és nagyok egyaránt, de akár családok is benevezhetnek - benevezési díj nélkül. A vetélkedő pénteken 10 órakor kezdődik, a helyszínen is lehet jelentkezni, de ajánlatos előzetesen regisztrálni személyesen (kézdivásárhelyi vagy sepsiszentgyörgyi szerkesztőségünkben), telefonon (0267.360.200, 0267.311.004) vagy e-mailban (office@szekelyhirmondo.ro), hogy kellőképpen felkészülhessünk.

Versenykorcsoportok: 6 év alattiak / 6-11 évesek / 12-17 évesek / 17 éven felüliek.
Ezenkívül külön versenyt szervezünk családok számára (többek között négyszemélyes kerékpárral kell száguldani!), a komplex-vetélkedőre pedig bárki benevezhet kortól és nemtől függetlenül.
Versenyszámok: gyorsulási és lassulási verseny, szlalom, "újságkihordás", staféta stb. - rollerrel, biciklivel, triciklivel (kinek ami van).
Összesen 18 díjat osztunk ki mintegy 4000 lej értékben, a főnyereményt egy élményhétvége képezi a Tirol panzióba (az egész család számára), továbbá 200-400 lejes vásárlási utalványok, valamint egy Samsung Star3-as okostelefon - de mindenki számíthat fagyira, emléklapra, pólóra, éremre.

Folyamatosan büfé áll versenyzők és érdeklődők rendelkezésére.
Fogd a bringádat, rolleredet, triciklidet, tandemedet, és gyere!

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!