A kézdivásárhelyi Sportiroda partnerségben a Zöld Nap Egyesülettel a Család és Egészség hete alkalmával június 7-én újra asztalitenisz bajnokságot szervezett az amatőr sportolók számára. A szerda délutáni rendezvényre több mint harmincan neveztek be különböző kórosztályokban. A rendezvényen készült fotók megtekinthetők a Zöld Nap Egyesület Facebook oldalán!

A több mint 30 résztvevőt gyerek, ifjú és felnőtt kategóriában csoportokra osztották, majd egyenes kieséses szakaszban megmaradt csoportelsők és másodikok újra összemérték tudásukat. A mostani verseny célja volt az asztalitenisz népszerűsítése a családok körében is. A verseny nagyon jó hangulatban zajlott, a sportszerűség követelményének tiszteletben tartása mellett. A többórás küzdelem után a következő eredmények születtek. Nyertesek névsora: 6-7 évesek: I Becsek László, II. Aracsi Kristóf, III. Molnár Noel és Kocsis Zoltán

8-9 évesek: I. Gávay Leonárd, II. Lusztig Márk, III. Bidiga Viktor és Sánta Misi

10-11 évesek: I. Sterczer Zalán, II. Bede Roland, III. Lusztig Krisztián, Kozma Artúr

12-13 évesek: I. Stanila Cristian, II. Gázsmér Ernő, III. Majlát Szilárd, Gerebenes Levente

Ifjak: I. Pakucs István, II. Molnár Lóránd, III. Barba Cosmin, Gerge Elek

Hölgyek: I. Lusztig Enikő, II. Beck Orsolya, III. Isabel Fernandez, Ayse Büsra

Férfiak: I. Kocsis Zoltán, II. Sterczer Sándor, III. Slekta Lajos, Lusztig Tamás
Legidősebb játékos: Slekta Lajos (64 éves)
A Francia Pékség jóvoltából különdíjban részesültek azok a családok, akik eljöttek a bajnokságra. Valamennyi résztvevőnek és versenyzőnek ezúton is gratulálunk az elért eredményekhez!

Fotó: Ayse Büsra Yilmaz és Isabel Fernandez