Zöld Nap Egyesület

» Családunk a természetben - rajzkiállítás megnyitó

Családunk a természetben - rajzkiállítás megnyitó - A Pro Pectus Egyesület és a Zöld Nap Egyesület szeretettel meghívja Önt a 'Családunk a természetben' című rajzkiállítás megnyitójára.A kiállításra 2011. május 8-án 14 órai kezdettel kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti termébe.A több mint 160 versenyző alkotásából készült kiállítást a szervező egyesületek képviselői nyitják meg. Az esemény színvonalát Arany János verse fogja emelni amelyet Fejér Ameli Lilla (ZNE önkéntes) fog előadni a jelenlévőknek. A megnyitón a résztvevők megismerhetik Oláh Zsolt népmeséjét is.A kiállítás megtekinthető: 2011. május 4.- május 15.Szerző: Ráduly AttilaPlakátterv: Györgyjakab Boróka

A Pro Pectus Egyesület és a Zöld Nap Egyesület szeretettel meghívja Önt a "Családunk a természetben" című rajzkiállítás megnyitójára.
A kiállításra 2011. május 8-án 14 órai kezdettel kerül sor a kézdivásárhelyi Vigadó földszinti termébe.

A több mint 160 versenyző alkotásából készült kiállítást a szervező egyesületek képviselői nyitják meg. Az esemény színvonalát Arany János verse fogja emelni amelyet Fejér Ameli Lilla (ZNE önkéntes) fog előadni a jelenlévőknek. A megnyitón a résztvevők megismerhetik Oláh Zsolt népmeséjét is.
A kiállítás megtekinthető: 2011. május 4.- május 15.

Szerző: Ráduly Attila
Plakátterv: Györgyjakab Boróka

Küldje el közleményét / eseményét / ajánlatát / hírdetését,
hogy elérhető legyen a Kézdi Infó-n hangosan is!

» Hozzászólások

Nincs még hozzászólás. Légy te az elsõ !

Hogy hozzászólhass be kell jelentkezned!

Hibajelentéshez kattintson ide!